Brend koji je uvek prkosio konvenciji, UGG slavi četiri decenije sa ’’UGG: 40 Godina’’(UGG: 40 Years), globalnom kampanjom. Od brenda ko je startovao kao muški brend za surfovanje 1978. godine i narastao u moćnog lidera u industriji, UGG nastavlja da pokazuje šta znači živeti kalifornijskim stilom života, sa hrabrošću, provokacijom i slobodnim duhom. Kampanja poštuje to nasleđe i u njoj se pojavljuju trenutni ambasadori, model Advoa Aboah i dizajner Heron Preston, koji su ove godine bili zaslužni za uspeh brenda.

’’Od surfera slobodnog duha do provokativnih modnih dizajnera i kreativaca Kalifornije, UGG već 40 godina oberučke prihvata hrabru, odvažnu individualnost’’, rekla je Andrea O’Donnell, generalni direktor, Fashion Lifestyle Brands.

’’Ono za šta se UGG zalaže važnije je nego ikad i ove godine slavimo ono što smo danas. Sa uzbuđenjem smo okrenuti ka budućnosti i sledećih 40 godina.’’

Kako bi se proslavila ova prekretnica, brend ima viziju nove budućnosti koja i dalje vuče korene iz svoje prošlosti tako što ujedinjuje svoje najpopularnije ikone sa ikonama mode, inovacije i umetnosti. Ove jedinstvene individue predstavljaju novu generaciju brenda UGG.

Adwoa Aboah. Svojom odvažnom ličnošću, Adwoa Aboah unosi inovaciju u ono što znači biti moderna žena. Kao model i aktivista predvodila je kampanje za Chanel, Burberry i Revlon. Ona izaziva tradicionalne standarde lepote, pridonosi nekonvencionalnosti i stvara siguran prostor za žene kako bi se razvio diskurs o mentalnom zdravlju, seksualnosti i telu bez stigme i srama kroz Gurls Talk, platformu koju je uspostavila sa svojom najboljom prijateljicom.

Heron Preston, umetnik koji menja žanrove, kreativni direktor, kreator sadržaja, dizajner i di-džej, Heron Preston stvara sopstveni put u modnoj industriji preko svoje posvećenosti inovaciji, sprovođenju eksperimenata i nepredvidivosti. Njegov nekonvencionalni stil doveo ga je do saradnje sa imenima kao što su Virgil Abloh, Nike, Kanye West, i do saradnje sa Odeljenjem za sanitarnu inspekciju grada Njujorka. Njegov odnos sa brendom UGG bio je nakratko pominjan tokom festivala Coachella, kada je Preston dao svoj znak limitiranom izdanju UGG Classic II Mini boots, kojima je dodao svoj potpis i logo. Saradnja Prestona sa brendom UGG biće lansirana 2019. godine.

Kampanju “UGG: 40 godina” fotografisao je fotograf i vizuelni umetnik Erik Madigan Heck, poznat po stvaranju kompleksnih, nestvarnih okolina u svom radu. Heck u kampanju unosi tanani senzibilitet umetnosti putem ponovnog osmišljanja poznatih kalifornijskih pejzaža kao što su Big Sur i Nacionalni park Redwood. Heck ih je oslikao u zasićenim, maštovitim postavkama, sa živopisnim bojama i odvažnim dezenima.

O UGG brendu

Osnovao ga je australijski surfer na obali Kalifornije 1978. godine. UGG predstavlja globalni stil života poznat po svojoj prepoznatljivoj klasičnoj čizmi. Isprva ih je nosio krem Holivuda i modni urednici a potom je postao dostupan i u svetu. UGG dizajnira i prodaje obuću, odeću, aksesoare i pokućstvo sa beskompromisnim stavom prema kvalitetu i izradi.

Odabrani modeli brenda UGG dostupni su u multibrend radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime