Ležerni stilovi, nenadmašna udobnost i kvalitet u kombinaciji sa mnoštvom boja i raznolikim printovima, predstavljaju glavne adute brenda UGG, koji bez sumnje vlada i ovom modnom sezonom.

Modeli dostupni u letnjoj kolekciji poznatog američkog brenda podići će svaku odevnu kombinaciju na viši nivo i postaće vaš omiljeni izbor tokom toplih dana. Izrađeni su od meke kože, udobni i slažu se uz sve, bilo da ih nosite sa haljinama i suknjama, ili sa klasičnom belom majicom i pantalonama.

Sandale su se izdvojile kao favorit za leto 2023. zahvaljujući minimalističkom dizajnu i neverovatnoj udobnosti. Takođe, odličan su izbor kada vam je potreban predah od zatvorene obuće, a ujedno želite komfor i stabilnost, zbog čega se nameću kao savršena opcija za svaki dan.

Letnju kolekciju brenda UGG možete da pronađete u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, onlajn šopu fashionandfriends.com, kao i na istoimenoj aplikaciji, a mi vam u nastavku donosimo modele sandala koji su naš favorit.

1. MADEENA japanka-sandala sa gumenim đonom

Sandale u crnoj boji

Sandale u srebrnoj boji

2. Solivan ravne sandale sa podesivim kaišem

Crne sandale

3. Careena kožne sandale sa platformom

Sandale sa platformom

4. Ashton chunky sandale sa dva podesiva kaiša

Sandale u braon boji

Sandale u maslinastoj boji

5. Zayne zlatne sandale

Zlatne sandale