Globalni lifestyle brend UGG predstavio je novu kolekciju 2022. modela koji se odlikuju upečatljivim dizajnom i cool karakterom. Iako su ljubitelje mode osvojili zimski krzneno modeli, specijalno dizajnirana prolećna kolekcija donosi pravi modni zaokret i redizajniranu UGG estetiku.

Drizlita je vodootporni statement komad koji je inspirisan Classic Mini modelom čizama ali je unapređen i elementima prilagođenim kišnom vremenu. Dolazi sa udobnim uloškom od ovčije vune i siluetom koja im daje dozu šarma.

Crne UGG čizme za kišu, Maslinaste UGG čizme za kišu

Izražavanje kroz muziku i pokret počelo je nedavnom saradnjom brenda i muzičke dive Cher, a nastavlja se kroz pokrete taletovanih plesnih umetnica koje su zvezde prolećne Drizlita kolekcije.

Zaštitno lice kampanje je Parris Goebel, glumica i nagrađivana koreografkinja, koja se pojavila po prvi put u jesenjoj UGG kampanji pod nazivom ‘The Perfect ____’ . Ispred objektiva su se našle i igračice Taja Riley i Yuliana Maldonado, koje su, zajedno sa Parris, pokazale kako dizajn ovog modela omogućava lakoću kretanja i iskazivanje sopstvenog stila.

Uživajte u lakoći pokreta i svoje omiljene UGG čizme za kišu pronađite u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na onlajn šopu fashionandfriends.com i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime