Lepa Brena i Senidah sastale su se 2. juna na Donjem Kalemegdanu na jedinstvenom muzičkom spektaklu. Ove dve zvezde spremile su neverovatan okršaj u pet muzičkih rundi koje su ostavile bez daha sve prisutne.

Dvosatni događaj pružio je posetiocima atmosferu za pamćenje, dok su se Kalemegdanom širili zvukovi dobro poznatih hitova. Brena i Senidah ukrstile su svoje, na prvo slušanje nespojive, ali i te kako dobro iskombinovane vokale, te je svaka numera poprimila novu čar. Jedna od melodija koja je posebno zagrejala masu i ubrzala tempo jeste pesma Replay.

Ovaj spektakl i ritam Senidine pesme su nas inspirisali da zavirimo u Replay kolekciju za proleće i leto 2023. i pronađemo savršen outfit u kojem ćeš zasijati na svim letnjim festivalima i koncertima.

Spomenute komade, kao i kompletnu ponudu možeš da istražiš u prodavnicama Replay u Knez Mihailovoj 33 i šoping centrima Galerija i Ada Mall u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Delta Planet u Nišu, kao i prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Takođe, kolekcija je dostupna i na Fashion&Friends webshopu mobilnoj aplikaciji.

Outfit 1:


Teksas suknja i kožna jakna

Outfit 2:

Rebrasti top i farmerke

Outfit 3:


Cvetna košulja i farmerke

Outfit 4:


Kožne mokasine i teksas jakna

Outfit 5:


Plave bermude i teget patike

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime