1. Marame

Torbice i cipele uvek su poželjan modni dodatak, međutim ove godine apsolutni procvat doživljava marama.
Velike moderne kuće poput Balenciage i  Hermes-a odavno su poznate po proizvodnji luksuznih ukrasa klasičnog kvadratnog oblika, pa se tako od njih i ove sezone očekuje mnoštvo originalnih primeraka.Naučite hiljadu i jedan način vezivanja marame oko vrata i bićete glavni u društvu.

2. Patike

Odavno se osim klasičnih modela namenjenih isključivo sportskim aktivnostima, u ponudi raznih brandova nalaze i modni, trendovski primeri patika.Naročito popularne biće one u lakiranim varijantama, koje podjednako dobro izgledaju uz farmerke, trenerku ili suknjicu.
Noge će vam biti zahvalne jer ovo je svakako udobnija varijanta od cipelica sa ultra-visokom štiklom.

3. Prozirna odeća

Na modnim predstavljanjima nadolazećih trendova moglo se primetiti mnoštvo raznoraznih prozirnih odevnih predmeta.Jil Sander, Marc Jacobs i Narciso Rodriguez u svoje kolekcije uvrstili su majice, košulje i topiće izrađene od finih  tkanina poput organze, šifona ili  žoržeta.Sudeći prema njima, čeka nas vrlo prozračno proleće.

4. HIGH-TECH TKANINE

Upotreba visoke tehnologije u modi nije baš i neka najnovija novost, međutim sve se više takvi tehnološki noviteti upotrebljavaju i u visokoj modi.Burberry je u prodaju izbacio kaput  od gumenog materijala, prvobitno namenjenog za izradu ronilačkih odela.
Od branda ESTABLISHED 1887 za 200$ možete kupiti majice sa srebrnim čipovima koji imaju antibakterijska svojstva i štite od mrlja i neugodnih mirisa.
Ovakve i slične novotarije dočekaće nas ove godine, a biće ih sve više i više….

5.BUTIK /KAFIĆ /SALON

Oni koji su pomislili kako tri nabrojene reči u naslovu nemaju mnogo zajedničkog- varaju se!
Prodavači su primetili kako više nije dovoljno tek staviti robu na police da bi se ona uspešno prodavala. Današnji zahtevni kupac traži mnogo više od toga.
Trenutni hit trend u svetu su butici sa delom za DJ-a i kutkom za pedikir i manikir, i naravno, između svega toga i robicom za šopingholičare.
Kompletna usluga zagarantovana.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime