Američki premium fashion & lifestyle brend TOMMY HILFIGER predstavlja žensku kolekciju za sezonu proleće/leto 2019 kojom oživljava klasični američki stil odvažnim šarama i raznovrsnim bojama. Ikonični modeli inspirisani Ivy League East Coast nasleđem i polo košulja unapređeni su neočekivanim siluetama i upečatljivim tonovima. Sportski komadi i savremeni chino modeli bogati su jarkim bojama i ukrašeni popularnim prugama. U proizvodnji se koriste održivi materijali poput reciklirajućeg prediva i organskog pamuka, koji u nama bude nostalgiju za prošlim vremenima, dok nas istovremeno vode u budućnost.

TOMMY HILFIGER muška prolećna kolekcija inspirisana je obnovljenim Americana stilovima sa smelim i šarenim momentima. Ikonični dizajni, uključujući majice i džempere osveženi su sa „Tommy Cares“ i „Change the future“ sloganima, dok vrhunski sportski komadi i pantalone zauzimaju vodeću ulogu. Savremen i klasičan način krojenja zastupljen kod ovog brenda, osvežen je prugama, dok su startinski motivi dobili novi izgled sa svetlim tirkiznim bojama i različitim nijansama roze. Neočekivani oblici različitih proporcija i šareni detalji osvežavaju prolećnu kolekciju. Održivi elementi, uključujući reciklirano predivo i organsku vunu, prožeti su kroz celu kolekciju dok nostalgično grlimo prošlost i srdačno pozdravljamo budućnost.

Odabrani modeli iz prolećne kolekcije dostupni su u TOMMY HILFIGER radnjama u Beogradu – Rajićeva shopping center i UŠČE Shopping center, Novom Sadu – Promenada centar, Nišu – Forum shopping centru i Podgorici – Delta city.