Ono što je Tom Ford prvi put uradio pre nekoliko godina za Yves Saint Laurentov M7, kada je prikazao mušku golotinju, sada ima nameru da ponovi, ali ovoga puta je u pitanju ženska golotinja.

Iako je u aprilu krenuo sa poprilično pitomom reklamom za novi Fordov parfem "Tom Ford for men" sada je rešio da promeni taktiku i opet šokira mase. Prvobitne, fine fotografije, koje je uradio Marilyn Minter, zamenio je sa novim, provokativnim fotografijama Terryja Richardsona.
"Svidele su nam se početne fotografije Marilyn Minter, ali tokom snimanja sa Richardsonom u Milanu odlučili smo da će oštriji, slikovitiji pristup bolje predstaviti odvažnu i provokativnu stranu parfema", izjavio je Ford.

Dok na fotografiji Marilyn Minter gola ženska ruka miluje grudi Toma Forda dok se ovaj zagonetno smeška, a sa strane stoji predimenzionirana bočica parfema, fotografije Terryja Richardsona zaista ne ostavljaju mnogo prostora za dvoumljenje. Bočica parfema se nalazi između golih ženskih grudi, a na drugoj jedva prekriva prepone.

Bočica samog parfema podseća na crnu orhideju, a miris je napravljen na bazi cipriola, dosta retkog sastojka dobijenog od istoimene indijske biljke koja se smatra afrodizijakom. Baza parfema sadrži i amber, kedar, pačuli, vetiver i hrastovu mahovinu. U srcu se nalaze narandžin cvet, crni biber, duvan i grejpfrut, a glavu čine bergamot, mandarina, bosiljak, list ljubičice i đumbir.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime