Otkrijte nove prolećne/letnje trendove u 2016. u Mc ArthurGlen Designer Outletu Parndorf. Kupujte “must have” komade sezone uvek za 30-70% jeftinije. A sada ćete na letnjoj rasprodaji uštedeti čak i više. Vrhunac šopinga vašeg sledećeg putovanja vas očekuje.

Perfektna letnja odeća na letnjoj rasprodaji

Ko ovog leta planira putovanje za Austriju trebalo bi da u to svakako uključi posetu Mc ArthurGlen Designer Outletu Parndorf. Svi ljubitelji mode će u 140 prodavnica garantovano pronaći trendove za ovo leto. Letnja rasprodaja od 9. juna vam osim toga nudi dodatne popuste na fenomenalne luksuzne, lifestyle i dizajnerske brendove. To je idealna prilika da svoj garderober dopunite letnjom odećom. U najtraženije modne brendove u Mc ArthurGlen Designer Outletu Parndorf spadaju međunarodno poznate robne marke kao što su Armani, Diesel, Escada, Karl Lagerfeld, Superdry, G-Star, Frey Wille i mnoge druge.

Brojne nove robne marke ovog proleća donose osveženje u Designer Outletu Parndorf. Odlični Outdoor brendovi kao i klasične robne marke za muškarce i nove prodavnice aksesoara i rublja nude poseban šoping-doživljaj.

Arc’teryx: nudi svim ljubiteljima avantura visokokvalitetnu funkcionalnu odeću bez obzira da li je reč o planinarenju, penjanju ili skijanju.

Lambert: međunarodni lifestyle brend za divne dekoracije u stanu nedavno je otvorio prodavnicu u Designer Outletu Parndorf.

Nespresso Pop-Up Boutique: svi ljubitelji kafe će ponovo obradovati Pop-Up Boutique  Nespresso, u kome se ispunjavaju sve želje u pogledu kafe.

Liu Jo: damski modni brend koji ističe prirodnu lepotu svake žene takođe je otvorio prodavnicu u Designer Outletu Parndorf.

Frey Wille: nova radnja Frey Wille pored prvoklasnog nakita nudi i skupoceni aksesoar za muškarce i žene.

Hour Passion: novi butik specijalizovan za satove u Designer Outletu Parndorf u svojoj prodavnici nudi sledeće skupocene marke satova: LONGINES, RADO, UNION GLASHUETTE, TISSOT, CERTINA, MIDO, HAMILTON i CALVIN KLEIN WATCHES i to sve sa 30-70 % popusta.

Da li ste pronašli vaš omiljeni brend za sledeće šoping-putovanje u Designer Outlet Parndorf?

Više vremena, više letnjeg šopinga

Od 06. juna svi kupci će imati priliku da još duže uživaju u svom šoping-danu. Sa produženim radnim vremenom od ponedeljka do četvrtka do 20:00 h moći će da pazare još opuštenije.

Šoping dan u Designer Outletu Parndorf počinje, zahvaljujući odličnim saobraćajnim vezama, sasvim opušteno. Onima koji dolaze sopstvenim kolima ili autobusom na raspolaganju su brojna besplatna parking mesta direktno pred vratima. Od Beča postoji i dnevna autobuska linija. U modernoj atmosferi Designer Outleta Parndorf prodavnice poznatih dizajnerskih marki pozivaju vas na veliki obilazak. Pjacete sa kafićima i restoranima nude vam i kulinarske doživljaje. Posle šetnje kroz mnogobrojne prodavnice sa luksuznim dizajnerskim markama najlepše ćete se opustiti uz svež ledeni čaj ili čašu prosecca. We love…

Designer Outlet Parndorf (informacije):

Radno vreme
Ponedeljak-četvrtak: 9:30 – 20.00 h
Petak: 9:30 -21:00 h
Subota: 9:00 – 18:00 h

Više informacija na www.designeroutletparndorf.at
E-Mail: [email protected]

Kontakt:
Claudia Kamerad
Tourism Executive
E-Mail: [email protected]
Telefon: 0043 (0) 2166 3614 46

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime