Superdry, britanski brend čije kolekcije predstavljaju jedinstveni spoj streetwear-a i sportske funkcionalnosti organizovao je za ljubiteljke sporta i relaksacije joga čas u Beogradu, savršeno spajajući udobne komade iz nove kolekcije sa svakodnevnim potrebama svih pobornika aktivnog životnog stila.

Sportistkinja Milica Mandić, glumica Miona Marković, influenserke Teodora Popovska, Neda Nišić, Ana Nikolić i članice tima Fashion Company uronile su u svet Hatha joge i uz pomoć instruktorke Maje Stanišić izvele vežbe uspostavljanja balansa i istezanja, uz konstantan fokus na disanje i pronalaženje unutrašnje ravnoteže.

superdry

Pored akcenta na fizičkoj aktivnosti, učesnice su bile u prilici i da naprave psihički predah od svojih svakodnevnih obaveza i na sat vremena postignu savršenu usklađenost i mir.

Najnovija kolekcija brenda Superdry razlog je više da vašoj svakodnevnoj rutini dodate i neki oblik fizičke aktivnosti. U fokusu su materijali koji omogućavaju maksimalnu lakoću pokreta, uz eksploziju boja i atraktivnih detalja u Superdry stilu, pokazujući time da sportska odeća može istovremeno biti udobna i kul.

Novu kolekciju možete da pronađete u prodavnicama Superdry u Knez Mihailovoj 33 i šoping centrima Galerija, Ada Mall i BEO u Beogradu kao i u šoping centru Promenada u Novom Sadu. Modeli iz prolećne i letnje kolekcije dostupni su i u prodavnicama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, kao i na Fashion&Friends onlajn šopu i mobilnoj aplikaciji.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime