Na tradicionalnoj godišnjoj listi, koju Blekvel objavljuje već 48 godina, našle su se i nova muza Karla Lagerfelda, pevačica Ejmi Vajnhaus, glumica Meri Kejt Olsen, "čačkalica koju je pokosio tornado", kako ju je nazvao kritičar, zatim Fergi, Avril Lavin, Džesika Simpson i Lindzi Lohan.

Mister Blekvel, poznat po tome da ne bira reči, čuvenoj Spajsici zamerio je prečesto pokazivanje mršavih nogu, a njene suknjice nazvao je "mini monstruoznosti".
"Njeno pućenje usana i monstruozno uske haljine nešto su najgore što sam ove godine video", rekao je Blekvel, objašnjavajući zašto je supruga Dejvida Bekama prva na "crnoj listi".

Kontroverznoj britanskoj pevačici Ejmi Vajnhaus, zamerio je na frizuri: "Njena kosa me podseća na ogromnu košnicu punu pčela, a Ejmine haljinice sa kičastim tufnicama su smešne."

Podjednako surov bio je i u opisivanju glumice Meri Kejt Olsen: "Njen izgled je teško opisati. Nosi haljine u slojevima, liči na pohabanu čačkalicu koja se našla u uraganskoj oluji. Meri je Bljak!", rekao je Blekvel o glumici koja ima i sopstvenu modnu liniju namenjenu tinejdžerima.

Prošle godine je na prva na Blekvelevoj listi bila pevačica Britni Spirs.

Osim liste najgore obučenih ovaj kritičar tradicionalno pravi i listu nabolje odevenih zvezda. Ove godine "dama sa njaviše stila" je glumica Ris Viderspun, zatim sledi britanska džetseterka Džemima Kan. Glumice Andjelina Džoli i Helen Miren su na trećem i četvrtom mestu, dok je poslednja na listi pevačica Bijonse.

1 KOMENTAR

  1. Meni se Viktorija extra oblaci i skoro pa najbolje na svetu.Ona je ikona stila i glamuroznosti!!!Ali novac joj tu dosta pomaze pa moram reci da nije sva zasluga njena

Comments are closed.