Stradivarius kolekcija za sezonu jesen zima 2020 /2021 je stigla i donosi različite stilove, a tako je i u prodavnicama u Srbiji. Koji su elegantni čak i kada imaju sportsku notu. Njihov moto za nastupajuće dane je da se držimo osnove, onog večnog. Naši životi su promenjeni zbog pandemije pa i moda, ističu u Stradivarius. Ali ono što je uvek tu u našim ormanima i što je večno, to su farmerke.

Stradivarius jesen zima 2020 /2021

View this post on Instagram

Denim forever

A post shared by Stradivarius (@stradivarius) on

Kolekcije za jesen 2020 donose različite stilove . Tu su klasične ravne farmekre, pa široke nogavice, baggy su i dalje u modi. I koje god da izaberete nosite ih uz majicu, košuljicu a posebno su ponovo moderne one sa velikim, čipkastim kragnama u stilu sedamdesetih.

Već nekoliko godina farmerke sa visokim strukom su aktuelne i odlično stoje pošto izdužuju liniju.

Denim kultura uz farmerke predlaže za ovu jesen i duge džempere, čak do gležnjeva ili polovinu listova.

View this post on Instagram

Denim: Wide leg, the one that looks great!

A post shared by Stradivarius (@stradivarius) on

Vraćaju se u modu i široke i dugačke pantalone sa visokim strukom, koje prekrivaju patike ili duboke cipele. Uz ovakve pantalone Stradivarius predlaže i velike, velike sakoe, ramena su spuštena i široka. Uz samo malo truda dobićete izgled kao iz časopisa.

Veliki je izbor i košulja svih materijala, oblika i boja. Od pamuka, veštačke kože, satena, velveta. Kombinacija ima bezbroj, treba ih isprobati skockati se za posao, šetnju, izlazak, žurku. Košuljice se nude različitih dužina, od onih kraćih, srednjih pa do dugačkih koje skoro prekrivaju kolena koje mogu da posluže i kao ugodne haljinice.

Tu su suknje i haljine, naravno od denima ali i drugih materijala. A ako je nešto večno, onda su to suknje i haljine. Ove jeseni u modi su kratke, ravne suknje sa puno detalja. I uske haljine desetak santimetara iznad kolena. Kratke suknjice mogu biti ravne ili na različite faltice. Odlično ide uz duboke cipele.

Jakne su nezaobilazne za svaku jesenju sezonu pa je tako i ovog puta. One su, pogotovo sportske, unele veliku novinu u žensku modu, ležernost, nove oblike, kaišiće, džepove na sve strane. One su sinonim za mladost i lepotu. Ove jeseni Stradivarius nudi kratke, srednje dužine i dugačke jakne. Bež jakne su štrikane, tu je obavezni džins, pa veštačka koža i naravno prava koža. Nose se preko pantalona i farmerki, preko suknjica svih veličina, haljina. Bez njih zapravo u ove jesenje ne možemo. Volimo ih u raznim bojama, mada najčešće u braon i crnoj. Jakne imaju puno džepova, kaišiće, nitnice.

Cipele i patike su baš, baš raznovrsne. Sandale ćemo odložiti do idućeg proleća. Sada se spremamo za kišu i hladnije vreme. Tu su duboke cipele, kratke čizmice i one malo duže ili čak i preko kolena. Cipele na šniranje ili čizmice iznad gležnjeva imaju debele djonove i odlično idu uz farmerke i kratke suknje. Nude se i elegantne kratke čizmice sa petom od 4 cm u bež boji i baš su cool. Ove jeseni ćemo nositi i čizmice koje su zgužvane od kolena do gležnjeva a peta im je tanka i liči na one što su nosile naše mame i bake, preslatko i ženstveno. Patike su uglavnom bele sa roze i svetlo plavim dodacima. Stradivarius nudi patike na šniranje a volimo ih i mi.

 

Stradivarius jesen zima 2020 – 2021 katalog Srbija

Stradivarius jesen zima 2020 /2021 - Katalog SrbijaStradivarius jesen zima 2020 /2021

Stradivarius jesen zima 2020 /2021

Stradivarius jesen 2020

Stradivarius zima 2021

Stradivarius 2020 2021 srbija

Stradivarius zima 2021

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime