Za kolekciju JESEN/ZIMA 2018. snagu pronalazimo u pokretu i napretku. Inspirisani avanturom i osećajem zajedništva, koje nam donose svakodnevne aktivnosti, konstantno razmišljamo o inovacijama. Kroz uspone i padove, uspehe i neuspehe, Steve Madden je sa vama na svakom koraku. Zalažemo se za napredak u današnjem haotičnom svetu. Nesavršenost je nova savršenost. Isticanje je novo uklapanje. Ove jeseni, budite strastveni, otporni i smeli… budite Gen Steve.

ANIMAL PRINT
Naša kolekcija sa animal printom savršen je način da pokažete vašu divlju stranu. DEANNA cipele sa zmijskim printom i DAISIE-L leopard salonke daće vašem outfit-u sexy izgled, dok će zmijske HUMBLE i CAFE čizme istaći vašu ženstvenost. Naš krzneni BMINNIE ranac savršeno se uklapa u animal print look.

ISTAKNITE SE NA ŠTIKLAMA
Naša nova kolekcija upotpuniće stil svake poslovne žene. U visokim štiklama poput MARCY, DOLLY i FELICITY preuzmite inicijativu, a privlačnost istaknite SCRUNCH čizmama do kolena. Dodatno pokažite vašu moć sa BHODA torbom.

ČIZME SA STILOM
Nove tehnološke izume, neočekivane teksture i metalne detalje uklopili smo u dizajn naših cipela. Ističemo HILLS čizme sa karakterističnim rastegljivim gornjim delom, kao i CONSPIRE čizme sa izrezima i metalnim nitnama. BAM čizme sa kontrastnom crvenom čipkom, posebno će naglasiti vaš stil. Outfit upotpunite BSASHA ili BSAINT torbicom.

PATIKE SA VISOKIM ĐONOM
Koračajte napred uzdignute glave noseći naše patike sa visokim đonom. Neka vaš izbor budu MEMORY patike u beloj ili roze boji, ili CLIFF model sa smelim šarama. BSELMA ranac savršen je dodatak ovim patikama.

Odabrane modele iz sezone jesen/zima 2018 možete kupiti u prodavnici STEVE MADDEN u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao i multibrend radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu,  Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu, te online shopu www.fashionandfriends.rs.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime