Posle 98 godina kultne patike – Starke će se promeniti.

Evo o čemu se radi.

Dakle, Converse je legendarni model patika punog imena Chuck Taylors All-Star napravio pre tačno 98 godina. Od tada, osim kombinacije boja nije promenjeno baš ništa na njima.

Ali sada hoće.

Možda bi trebalo da znate da Converse sada drži Nike. I to od 2003. godine kada je kompanija bankrotirala. Nike ne samo što je oporavio Converse već je doprineo i globalnoj eksploziji Starki koja traje već nekoliko godina.

E pa Nike je sad rešio i da unese neke izmene. I to je dobro. Zbog jedne sitnice. Starke su zaista super. Ali ne može se reći da su najudobnije patike na svetu. E pa upravo to će se promeniti upotrebom posebne Nike tehnologije i materijala Lunarlon. Starke će tako dobiti novi đon. I ne sekirajte se. Spolja se neće promeniti ništa, a moćićete da ih nosite celog dana i ne proklinjete ceo svet od bolova u nogama.

Tu je još par zaista sitnih promena u dizajnu, koje skoro sigurno nećete ni primetiti. Recimo, jezik će biti urađen od drugog materijala pa neće kliziti levo i desno što fakat jeste bio problem kod Starki. I to je otprilike sve.

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime