Springfield donosi vrhunski stil i ove jeseni. Muške kolekcije čine tri sasvim različita stila, uvek u okvirima opuštene ležernosti.

Kolekcija Outerwear and Travel odiše pravim “road trip” duhom, nesputanom slobodom putovanja duž čuvenog puta Route 66 kroz Ameriku. Najjače detalje ove kolekcije čini odeća prirodnih boja, inspirisana američkom kantri muzikom, prugaste košulje i pantalone ispranih tonova u duhu vintidž estetike. Avanturisti će pronaći baš sve što im je potrebno da bi zadovoljili svoju žeđ za zabavom.

Za izrazito urbane tipove, Thrill je savršena kolekcija. Vitke figure, tamne boje i inovativne tkanine ističu se u ovoj kolekciji. Posebno nam se dopadaju kišni mantili kao što su trenčkot i mekintoš.

I na kraju, za povratak u školu, SPF nudi obnovljeni koledž stil. Jakne, polo majice, ragbi majice, Oxford košulje i pantalone – samo su neki od artikala koji se vezuju za ovaj legendarni stil.  Plava, crvena i zelena boja odražavaju optimistički, mladalački i sportski duh. Baš kao što mi volimo.

 

Pogledajte i sjajne fotografije koje prate nove kolekcije.