Već smo vam predstavili Springfield muške kolekcije, a sada su na red stigli ovi divni jesenji modeli za sve mlade dame: od alternativnih do onih koje vole rok izgled, preko najženstvenijih.

Kolekcije su podeljene u šest tematskih linija dovoljno različitih kako bi odgovarale baš svakom ukusu.

Prva, Nearly 90´s je izrazito ženstvena sa svojim krojevima iz ranih devedesetih godina prošlog veka, koji ističu struk. Ključni su cvetni printovi na tamnoj i braonkasto sivoj podlozi.

U liniji The Rebel Classic dominira crna boja, a bela i siva se kombinuju sa plavim denimom i upotpunjuju bajkerski šik izgled. Trake i čipka su kao detalji neophodni da bi se dočarala ženstvena nota.

Linija Gossip Girl (inspirisana super popularnom teenage serijom ) odiše izrazitom univerzitetskom ležernošću – živopisnom, mladalačkom i potpuno “springfieldovskom”. Tu su suknje u kombinaciji sa kratkim jaknama do struka, šortsevi sa kravatama, karirane košulje i džemperi sa romboidima i izvezenim zakrpama i  grbovima. Obavezni aksesoari – novi rančevi i novčanici. Baš sve što vam je potrebno za novu godinu na faksu ili školi.

Princess of Persia je linija u kojoj se kombinuju etno i orijentalno, sa posebnim akcentom na štampu i cvetne aranžmane. Tople crvene i braon boje kombinovane sa izbledelim džinsom polazna su tačka linije Country Type. Druge alternative su dva broja veće parke muškog kroja preko cvetnih haljina ili debeli štrikani džemperi sa izbledelim rebrastim somotom.

Tu je, na kraju, i  Magic Show, ženstvena i božićna linija inspirisana magijskom i kabaretskom zabavom. Osnovnu paletu boja čine tonovi ciklame, mastila, zatim crna i srebrna.

Pogledajte ove atraktivne fotografije koje prate kolekcije, a onda potražite najbližu SPF prodavnicu u Srbiji.