Springfield proleće 2020 kolekcija već stiže a tu je i ovaj zanimljivi editorijal koji su nazvali Marokanska čarolija.

Springfield proleće 2020

Španska modna kuća je ostala verna svojim principima pa je nova kolekcija vrlo prepoznatljiva, istovremeno klasična, ali i trendi sa karakterističnim dizajnom i koloritom koji nesumnjivo ukazuje da je u pitanju baš SPF.

Maroko je odbran pošto se u među novim modelima kriju i komadi inspirisani etno stilom, ali vrlo diskretno.

Bež i zemljane nijanse, zanimljivi kontrasti i teksture su pomalo u duhu pustinje.

“Magnetni šarm koji pokazuje Severna Afrika umnožava se kroz kolekciju povezanu sa prirodom na poseban način i podstiče iluziju prvih dana proleća”, opisuje Springfield kolekciju za proleće 2020.

Tu su pre svega kolekcije za muškarce pošto je SPF i nastao kao muški brend inicijalno. Prolećne jaknice stižu u različitim izdanjima. Farmerke su neizostavan deo ponude a tako je i sada. Ni jedna Springfield kolekcija ne bi bila kompletna bez košulja i džempera, ali i dukseva i obuće.

Slično je i za devojke, ali je fokus na lepršavim haljinama, bluzama i suknjicama. Džemperi su naravno i ovde u centru pažnje.

Rasprodaje se upravo završavaju pa svratite u neku od Springfield prodavnica u Srbiji i pogledajte šta nam sve donose nove kolekcije za proleće 2020. Cene su u skladu sa tradicijom modne kuće i predstavljaju srednju klasu uz solidan kvalitet zbog čega uvek zaslužuju preporuku.

Više kolekcija za proleće 2020 pronađite u rubrici stil.

springfield prolece 2020

springfield prolece 2020

springfield prolece 2020

springfield prolece 2020

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime