Springfield će vas obradovati ove jeseni. Uz predstavljanje kolekcija za jesen – zima 2011. / 2012. i popusta od 25 posto, sada je tu i akcija koja uključuje i Springfield prodavnice u Srbiji, a koja će  najsrećnijim kupcima prirediti nezaboravno putovanje.

U periodu od 07.09 – 10.09 kao početak akcije, kupce očekuje popust od 25% , a prijavljivanjem na sajt, postajete potencijalni dobitnik nagradnog putovanja po Evropi. Springfield vam uz sve to, poklanja i kofer prepun garderobe iz nove kolekcije.

Dodatne informacije potrazite na www.spf.com/shopandgo, sajt se otvara u ponoć, prijave traju do 18.septembra!

Pravila učešća u igri i pobednici za svaku zemlju

Igra se odvija u Springfield radnjama koje se odrede u tu svrhu, u svakoj zemlji koja je učesnik igre. Springfield će obavestiti igrače i napraviće izbor radnji u kojima će se odvijati svaka igra, imajući u vidu mesta prebivališta. Kada se radnje izaberu, igrači će biti obavešteni o adresi, danu i satu odigravanja.

Svaki igrač treba da povede svoj tim od 4 osobe koje će mu pomagati u igri. Igra se sastoji od punjenja torbe komadima garderobe iz radnje. Ostala 4 člana iz tima treba da pomognu igraču da ubaci što više garderobe u roku od 3 minuta, u skladu sa sledećim postupkom:

– Jedna od pet osoba iz tima treba stalno da stoji pored torbe i da savija garderobu koju mu dodaju njegova četiri prijatelja.

– Oni treba da odnose jedan po jedan komad garderobe igraču koji je u kabini i koji ih savija tačno po onom redosledu kako ih dobija.

– Član tima koji savija garderobu ne može da ubaci u torbu više od 5 komada garderobe iste vrste.

– Igra traje 3 minuta.

Kada prođu ta 3 minuta, igrač može da zatvori torbu. U slučaju da se torba ne zatvori pravilno, igrač može da izvadi onoliko komada odeće koliko je potrebno da bi se torba pravilno zatvorila. Kada vreme istekne, igrač će dobiti kao nagradu one komade garderobe koji se nalaze u torbi i može da ih podeli sa drugovima iz tima na način na koji on želi.

Nisu dozvoljene kasnije zamene ili vraćanja garderobe.

Biranje evropskog pobednika

6. oktobra 2011. u sedištu Springfielda u Madridu, Avda. del Llano Castellano br. 51, žiri koji je sastavljen od tri modna stručnjaka Springfielda izabraće igrača iz neke zemlje, koji je uspeo da ubaci najviše garderobe u torbu, u skladu sa prethodno pomenutim postupkom. U slučaju da je rezultat izjednačen, pobednik će biti tim čije je najneverovatnije iskustvo sa putovanja proglašeno kao najoriginalnije.

Korisnički servis Springfielda će od 7. oktobra stupiti u kontakt sa pobednikom putem e-pošte radi preciziranja termina za dodelu nagrade.

U trenutku dodele nagrade, Springfield će zahtevati od pobednika da dokaže svoj identitet davanjem na uvid lične karte ili odgovarajućeg identifikacionog dokumenta. U tom smislu, ukoliko finalista odbije da pruži na uvid pomenutu dokumentaciju, gubi pravo na primanje nagrade.

Nagrada

Putovanje (Slow Experience Springfield) u iznosu od najviše 5.000 € (nije dozvoljena zamena za gotovinu). Obilaze se četiri evropske zemlje (Španija, Nemačka, Italija i Holandija) vozom, a putovanje uključuje sledeće:

– letovi avionom / voz iz zemlje porekla dobitnika do zemlje odakle se kreće na putovanje, i povratak u zemlju porekla dobitnika.

– smeštaj i doručak u hotelu koji bude na raspolaganju, i vozne karte neophodne za putovanje u četiri zemlje.

Put će trajati najviše 7 dana – 6 noćenja. Pobednik može da putuje sa sva četiri pratioca, koji treba da budu punoletni, tako da je maksimalni broj putnika pet, uključujući pobednika. U slučaju da je tako zahtevano, moći će da putuju samo četvoro. Ako su potrebne vize ili autorizacije sličnih karakteristika da bi se iskoristila nagrada, pobednik će biti odgovoran za njihovo dobijanje i snosiće troškove procedure za dobijanje viza. Putovanje mora da se iskoristi u roku od šest meseci od dana prihvatanja nagrade, s tim da je neophodno da se potvrde predviđeni datumi tri meseca unapred kako bi se izvršile odgovarajuće rezervacije (ne može se putovati u vreme Božića, Velike nedelje pred Uskrs i u vreme spojenih praznika). Podleže uslovima putovanja turističke agencije Halcon Viajes.