Sneakerville 2022 festival se održava 23. oktobra u Beogradu. Četvrti po redu Sneakerville festival ovog puta održati u svom punom sjaju (posle 2 godine pandemije) i to u nedelju 23. 10. 2022. na dobro poznatoj lokaciji u centru Beograda.

Kao i 2019, i ove godine će Luka Beograd ponovo biti glavna stanica za sve ljubitelje sneaker kulture. Dok sa nestrpljenjem iščekujemo početak najvećeg festivala patika u regionu, otkrivamo vam sve detalje ovogodišnjeg Sneakerville-a.

Ulazak na event je besplatan, a svaki posetilac imaće mogućnost da slanjem sms poruke donira simboličan novčani iznos u humanitarne svrhe i time obezbedi učešće u raffle izvlačenju. Za sve učesnike spremne su i nagrade – sjajni modeli patika, full outfit-i, popusti, vaučeri za kupovinu…

Brendovi i koncepti koji će se naći na ovogodišnjem Sneakerville festivalu predstaviće se kroz brojne aktivacije na temu sneaker kulture, sporta, gejminga i drugih oblasti urbane kulture. Pored vodećih koncepata, posetioci će imati priliku da na jednom mestu vide ponudu najpoznatijih sportskih brendova. Uz Buzz, Tike, Remiks i Dunk Shop koncepte, brendovi Nike, adidas, Reebok, Converse, Puma i New Balance i ovog puta pripremaju širok asortiman ekskluzivnih modela, limitiranih kolekcija, kao i mnoge zanimljivosti i iznenađenja za sve ljubitelje patika.

Ukoliko se nađete na Sneakerville-u nikako ne bi trebalo da propustite priliku da posetite bar neke od zona aktivacija i usput se dobro zabavite. Play HUB zona biće u potpunosti posvećena gejmerima, dok će se u okviru Skate Park zone održati takmičenje u skejtbordingu. Za one malo kreativnije, tu je Graffiti Jam aktivacija koja će posetiocima pružiti mogućnost da iskažu svoje umeće u crtanju grafita na temu patika, a poseban corner biće rezervisan za Tattoo i Barber Shop radionice.

Pored stranih, svoje radove predstaviće i domaći brendovi, reseller-i i handmade koncepti, a ovo su samo neki od njih – Detchko Tzar, Disciplina, Rope, Fake, Kobazz, House Of Zla, Urbandesign, Beowalzz…

Za sve ljubitelje dobrog zalogaja tu je i Food Court na otvorenom u okviru kog će se naći odabrana gastronomska ponuda najboljih beogradskih restorana i fast food-ova.

Za sjajnu atmosferu pobrinuće se Sara Jo, Fox, Surreal, THCF, Iva Lorens, Crni Cerak, Lacku, Henny Pijem, Amna, Albino i drugi poznati izvođači sa domaće muzičke scene, koji će svojim nastupom u okviru koncerta (21h-23h) zatvoriti ovogodišnji Sneakerville festival.

Na Tike štandu vas ovog puta očekuje zanimljiva radionica u okviru koje ćete imati priliku da pokažete svoje umeće u oslikavanju 3D printa poznatih silueta patika. Autor najbolje oslikanog modela biće nagrađen novim patikama. Na štandu vas očekuje i specijalna sneaker ponuda, nekoliko raffle izvlačenja i shock drop-ova ekskluzivnih modela.

Festival počinje u 11h i traje sve do 23h, a organizatori su se potrudili da svaki trenutak bude ispunjen sadržajima koji će na kreativan način zaokružiti priču o najvećem sneaker događaju u regionu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime