Saznajte gde u Srbiji da kupite najbolje Kanađanke za zimu 2012. za 3300 dinara.

 

Kanađanke su totalni hit ove zime, a mi mislimo na naše čitaoce u ovim teškim ekonomskim vremenima, pa vam predstavljamo najbolje zimske cipele u gradu po neverovatnoj ceni od 2200 dinara. Ove žute Kanađanke klasičnog i ponovo modernog dizajna, izrađene od prave pravcate kože smo pronašli u prodavnici alata Uradi sam u Beogradu. Proizvođač je Black Knight, potpuno nepoznat u modnim krugovima, ali su zato za njega čuli sigurno mnogi majstori pošto je ova kompanija specijalizovana za zaštitnu opremu. Tako je đon otporan na ulje, a ove zimske cipele će vam pružiti svu neophodnu toplotu i suve nogice, koliko god voleli da šljapkate po barama. I što je najvažnije – izgledaju stvarno dobro i stoje rame uz rame sa svojim brendiranim konkurentima koji koštaju par puta više. Pronašli smo brojeve od 38 do 48, tako da će čak i naše manje čitateljke moći da se obraduju.

Toliko smo se oduševili da smo ih kupili, kako bi mogli da vam ih pokažemo. Možda ih ponekada i obučemo. To će se desiti ako uspemo da prevaziđemo kompleks niže vrednosti i nabacimo na sebe nešto što nije Replay.

31 KOMENTARI

  1. Heh… original kanadjanke kostaju 3x vise. I one su kvalitetne.

    Nismo zene, pa da kupujemo cipele samo zato sto… nesto… oO
    Kupujemo kvalitetne, a ove od 2200 tesko da su kvalitetne…

  2. Ne znam za ove kanadjanke….ali NIKAKO NE KUPUJTE KANADJANKE OHLALA….jer su to kanadjanke koje NICEMU NE SLUZE! Samo sto sam otisla do prodavnice i vratila se kuci, 10 min. moje su noge bile potpuno u vodi! U njihovoj dekleraciji pise da su za suvo vreme! Ma nije moguce???
    Koja je to prevara, jer se zna sta su kanadjanke i da su napravljene zbog ekstremno hladnih kanadskih zima, punih snega!Dakle nasa pohlepa i beskrupuloznost nema granica! Ne kupujte njihove cipele… jer su preskupe, sobzirom da nicemu ne sluze!!!!!!!!!!!!!

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime