RESERVED kolekcija za sezonu jesen 2020 zima 2021 je stigla. A najavljeno je i otvaranje još jedne prodavnice u Srbiji i Beogradu i to u Kneza Mihaila 20, 17. septembra.

RESERVED kao i do sada uvek misli na sve, žene, muškarce, devojčice, dečake i uvek uz “eko svest.”

RESERVED jesen 2020 zima 2021

Jesenja kolekcija za muškarce je izazovna, usklađenih boja koje se slažu sa uvelim lišćem, bledim suncem ali i dolaskom hladnijih dana. Siva i crna su dominatne.

Pantalone i farmerke su uzane i kratke, do gležnjeva. Košulje se nose ispod laganih džempera a preko svega jakne i kaputići. Sve podseća na tech garderobu koja će biti topla i izdržljiva za različite vremenske uslove, ali i dovoljno stilska za grad.

Farmerke se nose sa jaknama od teksasa koje su postavljene imitacijom ovčijeg krzna.

Tu su i cipele naravno. Plitke, poluduboke, za posao, šetnju, izlaske. Bez patika se ne može, to već znamo i izbor je dobar baš kao i aksesoara pa su tu i kačketi, štrikane kape, rukavice, ranci, torbe, kaiševi.

RESERVED jesen 2020 – Ženske kolekcije

Ove jeseni RESERVED je za žene pripremio uglavnom crno bele kombinacije. Sjajne su. Elegantne ali ne preterano upadljive pa mogu da se nose i u formalnim prilikama ali i onim ležernijim.

Moderne su pantalone sa visokim strukom i malo nabrane oko struka, ali su kratke, džepovi su usečeni.

Bez farmerki se ne može, one su tu za sve potrebe. A ako se iskombinuju za elegantnom, svilenkastom košuljom i odgovarajućim cipelama biće sjajne i za svečanije prilike.

https://www.instagram.com/p/CE3ctIqHhFO/

Haljine su do polovine listova, odlična je ideja da se nose uz patike. A suknjice kratke, mada ko voli može da izabere i one do pola listova, na preklop i sa kaišem ili plisirane.

Pamuk, za neke modele je organski, veštačka koža, ima raznih materijala za razičite situacije.

Košuljice su ležerne a jakne, blejzeri do struka ili malo duži. Sve je moderno ali ne ekstravagantno pa će potrajati i više od sezone RESERVED jesen 2020 zima 2021.

Devojke mogu da biraju u velikom izboru cipela i obuće.  Mokasine, šimi salonke na visoku štiklu, poludoboke sa debelim đonom, čizme preko kolena sa tankom štiklom ili debljom a kraćom. Tu su i patike.

Što se tiče aksesoara pončo, šal i kapica će vas ugrejati kada zaduva vetar. Tašne, rančevi su ukras u svakoj odevnoj kombinaciji.

Ne zaboravite ni kolekcije za decu, od beba do tinejdžera.

Devojčice i dečaci, ti mali veliki ljudi mogu da izaberu nešto veselo, nešto ozbiljnije, nešto onako baš što im se dopada.

reserved jesen 2020

reserved zima 2021

reserved 2021

reserved srbija katalog 2021

reserved

reserved srbija

reserved beograd

reserved jesen 2020 zima 2021

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime