Replay je za proleće 2020 kreirao ekskluzivnu kapsula kolekciju za Paris Saint-Germain, kao zvanični denim partner tima.

Fashion Box, grupacija u čijem vlasništvu se nalazi brend Replay, potpisala je prošlog oktobra ugovor sa prestižnim fudbalskim klubom Paris Saint-Germain i postala njihov zvanični denim partner tokom naredne četiri sezone.

Replay X Paris Saint – Germain denim kolekcija za proleće 2020

Kao rezultat ove saradnje, kreirana je ekskluzivna kolekcija koja kombinuje premium stil brenda sa sofisticiranim duhom kluba.

replay farmerke 2020

Replay kolekcija je premijerno predstavljena 16. januara u impresivnom ambijentu stadijuma Parc des Princes u Parizu, u prisustvu Neymar JR-a i svetskih zvezda poput Joan Small, Lorena Rae, Shanina Shaik, Baptiste Giabiconi, Chiara Biasi, kao i influensera i medija.

Kapsula se sastoji od jedanaest modela koje karakteriše unikatan, funkcionalni stil. Pažnju plene detalji inspirisani bojama i logotipom kluba Paris Saint-Germain.

Ključni komad kolekcije je džins mantil u plavoj i indigo nijansi, sa kontrastnim 3D printom. Linija je upotpunjena džins košuljama i must-have modelima džins jakni inspirisanih ’80-im godinama prošlog veka.

Replay X Paris Saint - Germain

Dva pažljivo skrojena modela farmerki dostupna su u “athleisure” i “tapered-relaxed” kroju. Slim fit model sa pet džepova, koji pripada Hyperflex Bio seriji, sačinjen je od organskog pamuka i recikliranog polistera, i dopunjen je logotipom i priveskom u bojama tima.

Paris Saint-Germain kapsula kolekcija će biti dostupna u odabranim Replay prodavnicama širom sveta, PSG prodajnoj mreži, kao i na sajtu www.replayjeans.com

Replay X Paris Saint - Germain

replay-prolece-2020

replay-prolece-2020

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime