Replay – Jesen 2014, zima 2015.

One Off kolekcija stiže i promeniće svet farmerki zauvek

Replay je za sezonu jesen 2014, zima 2015. spremio lansiranje One Off kolekcije, koja predstavlja inovaciju i svojevrstan eksperiment, edgy promišljanje materijala, oblika, pranja & tretmana.

To je linija odeće koja zaobilazi klasičan koncept denima i prihvata savremenu urbanu viziju jeanwear-a u čistom i optimističnom duhu promena.

A pošto su Replay kraljevi farmerki još od 1978. godine verujemo da će nova kolekcija uneti revoluciju u sferu denim mode.

Sirove teksas farmerke i jakne, voskirane bajkerske najlon naložene jakne i denim košulje deo su muške kolekcije, dizajnirani sa nadom dovođenja izvesne doze modernosti u liniju klasične muške odeće, koja se obično zasniva na izbledelom jeans-u i vintage detaljima. Za žensku kolekciju, italijanska modna kuća je radila na volumenu i tkaninama, ponudivši širok dijapazon teksasa, brokata, sintetičke kože i žakara na čistim, a ipak ženstvenim komadima. Istinski radikalna kolekcija iz Replay  ima za cilj da odbaci predrasude o teksasu.

Kolekciju Replay One Off za sezonu jesen/zima 2014.-2015. možete kupiti u prodavnicama Replay u Beogradu – Knez Mihailova 33 i Novom Sadu – Zmaj Jovina 8, kao imultibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *