Reebok patike za fitnes, Nano X1, usavršene su za sve aktivnosti na otvorenom! Dizajnirane tako da omogućavaju izuzetnu izdržljivost i svestranost, nove Reebok Nano X1 Adventure kreirane su da ohrabre vežbače da se otisnu van granica fitnes centara i da uživaju u svim aktivnostima napolju.

Danas više nego ikada svedočimo porastu popularnosti fitnesa na otvorenom i istraživanjima od strane potrošača svih uzrasta i nivoa utreniranosti, poručuje Reebok.

Reebok Nano X1 Adventure

“Upravo zbog toga, kreirali smo siluetu koja kombinuje performanse Nano X1 modela sa najsavremenijim tehnologijama i dizajnom. Nova silueta Nano X1 Adventure je specijalizovana za trening napolju i pogodna za sve tipove aktivnosti i podloga”.

Bilo da je reč o treninzima na krovu, u prirodi, ili o vikend avanturi, Reebok Nano X1 Adventure patike omogućavaju dominaciju na svim terenima.

reebok patike jesen 2021

Novi model se nadovezuje na dizajn Nano X1 patike za fitnes, koja je lansirana ranije ove godine, i nadograđuje je novim elementima sa ciljem da vežbačima pruži dodatnu podršku.

Ključni elementi patike su unapređeni, pa tako gumeni đon omogućava maksimalnu trakciju u spoljnom okruženju. Rastegljivo gornjište od veoma izdržljve Ripstop tkanine daje dodatnu zaštitu, a nudi i veću prozračnost. Nova silueta ima i izdržljivu barijeru protiv bakterija i neprijatnih mirisa. Povezi za pričvršćivanje omogućavaju sigurno i dosledno prianjanje, a pertle sa “bandži efektom” napravljene su od 100 odsto recikliranog materijala. Za kraj, ali ništa manje važan Floatride Energy Drop-in, slično kao i na Nano X1 modelu, omogućava veće angažovanje prednjeg dela stopala za superiorne performanse.

Reebok Nano X1 Adventure su dostupne u Sport Vision i Intesport radnjama.