Prestižni američki modni i lifestyle brend Tommy Hilfiger je lansirao THFLEX kapsula kolekciju Rafaela Nadala sačinjenu od modernih odela i stilizovanih košulja. Kolekciju odlikuju savršeni krojevi i inovativne italijanske tkanine sa savršenim performansom. Dizajn je inspirisao globalni ambasador brenda Tommy Hilfiger, španska teniska super zvezda Rafael Nadal i njegova potraga za odelom koje je sofisticirano ali u isto vreme vrlo pokretljivo, udobno, savršeno za putovanja.

“Prošle godine smo lansirali naše partnerstvo sa Rafaelom Nadalom, neverovatnom linijom veša i mirisnom notom koje je pratila atraktivna kampanja i događaj u Njujorku“,  izjavio je Tommy Hilfiger. “Ove godine nastavljamo sa inovacijama u našoj Tommy Hilfiger Tailored kolekciji sa THFLEX Rafael Nadal Edition kapsulom. Inspirisan lično Rafom, dizajn kombinuje prepoznatljivu sartorial estetiku sa tkaninama savršenih karakteristika – sve se vrti oko modernog pokreta, savršenog kroja i funkcionalnosti!“

Namenjena izuzetno fizički aktivnim i osobama u pokretu, kapsula kolekcija  sadrži ekskluzivni izbor odela na jednoredno i dvoredno kopčanje. Ovi komadi su dizajnirani od italijanskih tkanina visokih performansi koje kombinuju tailored sofisticiranost sa inovativnim završnicama. Rezultat je stvaranje snažnog efekta istezanja koji garantuje visok nivo komfora. Posebna završnica pomaže da se održi vazdušna propustljivost fine vune, koja podržava regulaciju temperature. THFLEX Rafael Nadal kolekcija sadrži liniju košulja dostupnih u plavoj i beloj boji kao i sa linijama i tufnicama, dok posebnu modnu poslasticu čini svilena kravata uz neizostavnu pečat Tommy Hilfigera – plave, bele i crvene prugice.