Peto veče Fashion Weeka obeleženo je velikim brojem revija na kojima su nam se predstavili i samostalni autori i popularni brendovi:
Na početku večeri  predstavili su nam se mladi dizajneri: Tanja Tatalović, Milica Martić,Viktorija Dzimirevska, Danka Karović.

Posle mladih dizajnera predstavila nam se jedna od najpopularnijih dizajnerki mlađe generacije Ana Ljubinković. Kolekcija Galactic koju nam je  predstavila na 26. Fashion Week-u za proleće/leto 2010. inspirisana je Mlečnim putem, galaksijom u kojoj živimo. Glavna boja kolekcije zbog toga je bela, sa akcentima na roze i zelenoj, dominantnim bojama Polarne svetlosti. Zatim nam je svoju kolekciju Pešcanik pokazala profesorka Fakluteta primenjenih umetnosti u Beogradu Doda Komad. Kolekcija Peščanik za proleće/leto 2010. godine koju čini kolekcija odevnih predmeta i obuće inspirisana je peskom, školjkama i vodom. Načinjena je uglavnom od prirodnih materijala unikatne izrade.

U nastavku večeri N Fashion nam predstavio brendove Staff Jeans, No excess, Excessive. Staff Jeans je brend orijentisan pre svega mlađoj publici – mladićima i devojkama od 18- 24 godina, koji su dinamični, vole da budu posebni i viđeni, a ipak svoji. No excess je internacionalan, ambiciozan i uspešan muški brend koji je pre svega orijentisan na džins. Po pravilu modeli su veoma raznovrsni – od potpuno opuštenih i udobnih stvari do onih koje u stopu prate trend. Excessive je novi ženski brend. Namenjen je mladim, savremenim ženama koje prate modu i uvek su u trendu tačno znajući šta žele i šta ih zanima.

Na kraju večeri predstavila nam se jedna od vodećih lifestyle kompanija u dizajnu sportske obuće, garderobe i aksesoara Puma. Puma počinje sportom, a završava modom. Sport Lifestyle kolekcija, koja nam predstavljana, je sve ono što se događa u pauzama između igara koje igramo. Kolekcija sadrži inovativne, urbane i raznolike stilove koji olakšavaju život kupcima koji su u stalnom pokretu. Kolekcija  Puma Afrika – Sudar svetova je: savremena Afrika, prikazana neustrašivim i jedinstvenim dezenima, koje je dizajnirao poznati umetnik Kehinde Wiley.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime