Usain Bolt ima jednostavan recept za uspeh: budite najbrži čovek na svetu i izgledajte dobro. Naravno i igrajte kada sve to završite.

 

Puma predstavlja Bolt Kolekciju, atletsku trening kolekciju garderobe, obuće i rekvizita, koju je dizajnirao Bolt lično kako bi mu pomogla da izdrži naporne treninge i očuva svoj “street-style” imidž.

Bolt Kolekcija podrazumeva njegove omiljene boje, materijale i modele. To je kolekcija u kojoj on želi da trenira, ali i da je nosi u klabingu. Važan deo kolekcije predstavlja Bolt Grb, napravljen od nekoliko simbola. Lavlja glava je simbol jamajčanske kulture, munja predstavlja više nego adektavatan nadimak za Usain-a, a izraz “To Di World” je naziv za Boltovu čuvenu pozu. Grb se nalazi na trkačkoj stazi koja je u pozadini – ili kako je Bolt često zove “kancelariji” – a bljesak sunca predstavlja simbol Boltove domovina Jamajke – za koju je osvojio tri Olimpijske zlatne medalje.

 “Tokom proteklih godina pomagao sam Pumi pri dizajniranju patika u kojima se trkam, a bilo mi je veoma zanimljivo da se uključim i u razvoj ovih fitnes i lajfstajl proizvoda,” rekao je Usain Bolt koji sa Pumom sarađuje još od kada je imao 16 godina.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime