Čuveni španski brend Camper čvrsto je rešen u nameri da vam novu prolećnu 2022. sezonu učini uzbudljivijom. Bez obzira na to da li ste u potrazi za savršenim parom patika za proleće ili cipela koje ćete nositi u gradu, modeli iz nove kolekcije u prvi plan stavljaju vašu individualnost i razigranost.

Koji god stil da preferirate, Camper vam ove sezone omogućava da se poigrate sa raznim kombinacijama, od klasičnih oblika i tamnih nijansi, do vedrih boja i smelih mešavina materijala. Ukoliko je opuštenost i dobra zabava oduvek bila prva asocijacija na vašu ličnost, savetujemo vam da isprobate kontrastne modele koje će vašem izgledu dati dozu smelosti i unikatnosti.

šarene ženske patike Runner ženske patike Twins muške cipele PEU TOURING muške patike Twins muške patike

Pored toga što svake sezone iznenadi novim ekscentričnim oblicima i inovativnim bojama, Camper je prepoznatljiv i po modelima koji pružaju osećaj lakoće i potpunu udobnost. Pored specijalno dizajniranog đona, dodatni adut su i pažljivo birani prirodni materijali, poput najfinije kože i mekanog organskog pamuka, od koga su napravljeni gornji delovi patika i sandala iz nove kolekcije.

ORUGA UP šarene ženske sandale ORUGA UP ženske sandale ORUGA muške sandale MATCH muške sandale

Budite odvažni – započnite novu sezonu lakim korakom i sa osmehom na licu.

Odabrani modeli iz nove kolekcije čekaju vas u prodavnici Camper u šoping centru Galerija, u Fashion&Friends multibrend koncept prodavnicama u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, kao i na Fashion&Friends online šopu i mobilnoj aplikaciji.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime