Prada je predstavila modnu reviju muške kolekcije za jesen zimu 2022. godine. Verni obožavaoci legendarne odeće jedva su sačekali ovu reviju koja je donela niz zanimljivih modela. Brend poznat po estetici, praktičnosti, posebnosti, dobrim materijalima i zanimljivim detaljima i ovoga puta je iznenadio. A sve to sa Pradinim potpisom “ružnog šika” stil.

Kako ističu u kompaniji Prada muškarac ima bogat unutrašnji život koji se ogleda i na njegovoj spoljašnosti.

Kolekcija sadrži sve što je potrebno modernom muškarcu. Tu su dugački strukirani kaputi za hladnu zimu. Praktične jaknice u šik kombinaciji sa širim pantalonama ili onim uzanim. Promovišu se sjajni materijali za modele koji liče na skafandere. Kaputići su jednobojni ili baš šareni.

Podsećamo da je nedavno Prada potpisala sporazum s Gradskom komisijom za ljudska prava New Yorka podstaknuti nedavnim postupcima kompanije koji su ocenjeni kao rasistički. Iako su iz kompanije rekli da to nije tako postigli su sporazum o obuci u kompaniji o rasnoj jednakosti. Prada se obavezala da će odrediti službenike za raznolikost i inkluziju koji će pregledati dizajn robnih marki pre nego što one odu u prodaju ili na reviju.

Pominje se da će se slične mere sprovesti i u kompanijama Dior i Gucci.

Pogledajte Prada reviju za muškarce za jesen/zimu 2022. godine u videu.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime