Patike za kišu nije baš lako pronaći. I sasvim je jasno zašto je to tako. Većina modela nije baš otporna na vodu i vremenske neprilike.

Patike za kišu

Ali ne i Reebok Instapump Fury Trail Shroud. U pitanju je još jedan prepoznatljivi model Instapump Fury siluete, što znači da su funkcionalost i izrada potpuno vrhunski. A uz to su sasvim trendi i izgledaće baš fino u bilo kojoj streetwear kombinaciji. Patika je inspirisana hajkingom, pešačenjima po prirodi i planinarenjem. Ali ćete moći da ih nosite i u formalnim prilikama, pod uslovom da vas baš briga šta ostali misle o vašem stilu.

Ovaj model stiže u dva kolorita – prve su naradžasto sive a druge zeleno crne. I ne zna se koje izgledaju bolje.

A kada tome dodate i ovu kabanicu kojom možete da ih prekrijete wow efekat će biti potpun. Dodatna zaštita je napravljena od najlona i potpuno je neuništiva. Lako se stavlja i skida i zaista štiti patike od prirodnih nepogoda. A uz to možete da je lako operete što sa patikama baš i nije slučaj.

Đon je debeo i podeljen na dva dela i sve deluje kao klasična outdoor odeća, robusno i jako. Reebok Pimp tehnologija se podrazumeva, što znači da nema pertli već patike savršeno prijajanju uz vaše stopalo uz pomoć vazduha pod pritiskom.

Cena modela je oko 200 dolara i prvo su stigle u Japan, iako ne znamo da li će se naći u prodaji i u drugim zemljama.

Patike za zimu pogledajte na linku.

patike-za-zimu
patike-za-zimu

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime