Tražite patike za kišu? Imamo ideju. Ove Nike Air Max 90 Gore-tex su neuništive. Zato što su napravljene za zimu, padavine, hladno vreme, kišu, sneg i zapravo sve što možete da bacite na njih.

Patike za kišu

Kako su patike postale neizostaan deo svakodnevne garderobe a ne samo obuća za sport, sve više brendova nudi patike koje su prilagođene zimskim vremenskim uslovima.

Nike Air Max 90 Gore-tex deluju sasvim uobičajeno – crno-sivi finiš, vintage dizajn koji podseća na devedesete… samo vam fali kajla oko vrata i metalni kaiš na farmerkama.

Ali, nije ovo omaž domaćim dizelašima. Nike Air Max 90 Gore-tex su spremne za kišu i to zbog mateirjala od koga su napravljene. Gore-tex tehnologija garantuje da će patike idržati normalnu količinu padavina.

Još uvek nemamo informaciju koliko će patike koštati nikada će biti dostupne, ali verovatno uskoro.

Što se tiče dizajnerskih detalja, vidi se vazdušni jastuk na đonu, tu je i Gore-tex ispis, a Nike logo je beo i poprilično upadljiv. Kombinacija kože, tekstila i nepropusne membrane i sve to u sivoj boji će biti adekvatna za mračne zimske dane… tako da možete odmah na Kopaonik da pijete kaficu u Gorskom i pravite se važni.