OVS jesen 2020 zima 2021 kolekcija je stigla i u Srbiju i sasvim se uklapa u jesenje boje. Svetlo braon, pitoma zelena, nebo plava, nežna oker. U modi je i karirano, umereno i blago.

Poručuju da izađemo iz grada i prošetamo poljima, igramo se sa mališanima u šumi, sedimo ili se kupamo ako je toplo u reci, jezeru. Divimo se prirodi i otkrivajmo različite lepote.

OVS jesen 2020 zima 2021

Materijali su prirodni, pamuk, flanel, lagani puloveri od mešavine vune i pamuka.

Haljine su u modi i to ispod kolena, od laganih materijala preko kojh se nose duži džemperi, postavljene jakne ili kaputići veštačkim krznom i čizmice do gležnjeva

Pantalone su uklopljene sa štofanim prslucima za malo hladnije vreme, kad dune vetar i sprema se kiša.

Farmerke koje se malo šire skoro svim devojkama dobro stoje. A uz njih obavezno ide karirana košuljica, melirani šal od tankog mohera. Tu su i uske farmerke, pa one sa strečom.

Tu su i šire pantalone do polovine listova. Nose se sa belim košuljama, laganim cipelicama. I sve to pleni skromnom elegancijom.

Kapice su obavezne, karirane i preslatko seksi.

Što se tiče kolekcija za muškarce tu su neizostavne farmerke, lagane dukserice, ispod koje se nosi košulja od teksasa i kaputić do polovine butina. Klasika.

Kombinacije za muškarce su odlično uklopljene, plava sa belom, teget sa svetlo plavom, pastelno zelena sa tamno zelenom. Sportski i elegatno, za sve prilike.

Uz obavezne patike ove jeseni se nose i mokasine, neke su i šiljate, neke su sa nitnama i kaišićima a bez čizmica se ne može.

OVS za sezonu jesen 2020 i zima 2021 promoviše komplete pantalona i jakni, što izgleda savršeno i praktično. Može da se nosi na posao, kada idete u posetu ili rešite da sami popijete kaficu u obližnjoj baštici gde možete da se upustite u introspekciju sopstvenih želja i planova.

Ono što bi trebalo da znate je da Oviese koristi sve više recikliranih materijala a filozofija OVS je stvoriti lepu i pristupačnu odeću koja ima pozitivan uticaj na ljude i okolinu. Po povoljnim cenama, kao i do sada.

A pošto se to uklapa u naše planove usput ćemo svratiti u neku od OVS prodavnica u Srbiji:

OVS jesen 2020 zima 2021 katalog Srbija

OVS jesen 2020 zima 2021

OVS jesen 2020

OVS zima 2021

OVIESE jesen 2020 zima 2021

OVS jesen 2020 zima 2021 katalog srbija

 

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime