Prvi autlet centar u Srbiji biće otvoren danas u Inđiji. U toku cele godine će se prodavati garderoba, obuća i aksesoari sa sniženjemim od 30 do 70 odsto, a nekada i većim.

Na više od 15.000 kvadrata prodajnog prostora, što predstavlja površinu od dva fudbalska terena, posetiocima će biti na raspolaganju 65 prodavnica najpoznatijih svetskih brendova, a danas po otvaranju zakupci prostora najavljuju posebne akcije.

Zakupci autlet centra su Fashion Company, Sportina, XYZ, Tommy Hilfiger, Adidas, Nike, Puma, Converse, Ečo, Office Shoes, Beosport, Midas, Time Out, Levis, Burlington, Lisca, Retro, Nikolas…

 

Pored prodavnica popularne garderobe, u sklopu autleta biće otvorena dečija igraonica, sedam objekata za hranu i piće (medju kojima je i Costa cafe), menjačnica, banka, a poseticima će biti na raspolaganju i besplatan parking sa 1.200 mesta. Indjijski autlet smešten je u neposredoj blizini autoputa E75, koji povezuje Beograd i Novi Sad.

 

Radno vreme "Fashion park outlet centra" biće svakoga dana od 10 do 21 časova, a u toku su pregovori sa beogradskim autoprevoznikom "Lasta" o komercijalnim aspektima uvodjenja bas linija do ovog trgovačkog centra. Autobuske linije bi kretale sa Slavije i Beogradske arene iz Beograda, a iz Novog Sada, iz centra grada. Ideja je da cena karte bude biti simbolična za potrošače.

Indjijski autlet centar, napravljen je u formi malog italijanskog gradića a investitori ga svrstavaju u deset najkvalitetnijih autlet centara u Evropi.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime