Leto je pred vratima i napolje nas mami jarkim sunčevim zracima – krajnje je vreme da se pobrinemo za unošenje novina u ormar!

Leto nije samo vreme putovanja, već i vreme kupovine. „Šik” šetnja sa ciljem kupovine jednostavno ide uz to. Ko ovog leta planira da putuje u Austriju, ne sme da propusti „Must-see” ovog regiona: Mc ArthurGlen Designer Outlet Parndorf. Vrhunsko uživanje za internacionalne šoping-turiste i sve pametne kupce. Ovde zaljubljenici u modu mogu da pronađu dizajnerske, lajfstajl i luksuzne marke kao što su Armani, Calvin Klein, Escada, Jack Wolfskin, The North Face i mnoge druge tokom čitave godine za 30 i 70% povoljnije.

Perfektni letnji „outfit”  još povoljnije

Bilo da je reč o obilasku gradova, odmoru na plaži ili letnjim zabavama koje opijaju čula – u „Designer Outlet Parndorfu” ljubitelji mode mogu da pronađu perfektni „outfit” za svaku priliku – od šarenih bikinija, prozračnih tunika i letnjih suknji, pa sve do ležernih farmerki, šortseva i trendi-funkcionalnih torbi. Za vreme „Summer designer Sale” od 5. juna, „Must-haves” koje nude Tommy Hilfiger, True Religion, 7 for all mankind i drugi su još više sniženi.

Otvaranja novih „cool” radnji

Imate želju za aksesoarima neponovljivog dizajna, otkačenog stila i „cool Denims”? Odskora oduševljenje izazivaju nove radnje Superdry, Napapijri i Michael Kors sa apsolutnim dizajnerskim „higlight-om”. A u „Summer Designer Sale” poneki „It-Pieces” čine da srca zaljubljenika u modu jače kucaju.

Više vremena, više letnjeg šopinga

Uz produženo radno vreme petkom do 21 časova, ništa više ne stoji na putu jednom opuštenom letnjem šoping – izletu.

 Zahvaljujući izuzetnoj saobraćajnoj povezanosti, šoping dan u „Designer Outlet Parndorfu” počinje sasvim opušteno. Onaj ko dolazi sopstvenim vozilom ili autobusom, koristi mnogobrojna besplatna parking-mesta, koja su direktno ispred ulaza. Od Beča je na raspolaganju i linija Shuttlebus-a. U atmosferi uz mnogo stila, koja okružuje Designer Outlet, radnje velikih dizajnerskih marki pozivaju na ispunjavajući lagani obilazak. Trgovi sa kafićima i restoranima otkrivaju i jedan kulinarski svet pun doživljaja. Nakon šetnji kroz mnogobrojne radnje luksuznih dizajnerskih marki, najbolje moguće opuštanje je uz sveži ledeni čaj ili čašu prošeka. Volimo…

Designer Outlet Parndorf (Info-kutak):


Radno vreme

Ponedeljak–četvrtak: 9:30 – 19:00 časova
Petak: 9:30 – 21:00 časova
Subota: 9:00 – 18:00 časova

Više informacija na: http://www.mcarthurglen.com/at/designer-outlet-parndorf/en/designer-outlet-parndorf/?utm_source=dominomagazin&utm_medium=PRText&utm_campaign=OEW_RS_2015

E-mail: [email protected]

 

Kontakt:

Claudia Kamerad
Tourism Executive
E-mail: Claudia. [email protected]
Telefon: 0043 (0) 2166 3614 46

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime