Kišovito novembarsko vreme u modni fokus opravdano vraća obuću koja pruža vrhunsku zaštitu i toplinu, koja poseduje onaj neodoljivi kul faktor, a uz sve to pristaje uz svaku odevnu kombinaciju. Na oduševljenje svih ljubitelja streetwear stila, poznati američki outdoor brend Timberland predstavio je atraktivne modele za jesen koji vas pozivaju da izađete napolje i prkosite prohladnom vremenu, jer je garancija kvaliteta potvrđena čuvenim logotipom brenda, ručno utisnutim sa spoljne strane obuće.

Euro hiker čizme Duboke patike Bele kožne patike

U ženskoj kolekciji ističu se kultni modeli „Kanađanki“ u raznim bojama i dezenima, ali i čizme sa floralnim printom koji predstavlja pomak od prepoznatljive estetike brenda. Pored toga što ćete izgledati savršeno stilizovano, ove čizme biće idealan način da unesete vedrinu u sive, kišne dane.

Hannover Hill čizme Lisabon Lane srebrne čizme Allington čizme sa potpeticom Heritage kožne čizme

Modeli iz muške kolekcije kombinuju dizajn i stil sa udobnošću i toplinom. Izrađeni od najfinije vodootporne kože, predstavljaju must-have komade sezone čiji će izgled zadovoljiti i najzahtevnije ukuse.

Kožne cipele Treeline Trekker vodootporne cipele Heritage čizme Euro Sprint cipele Greenstride patike

Nova kolekcija brenda Timberland dostupna je u monobrend prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i Rajićeva u Beogradu, kao i Promenada u Novom Sadu. Najpoželjnije sezonske komade možete da pronađete i u svim Fashion&Friends multibrend prodavnicama, te online šopu fashionandfriends.com i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.