Čuveni fitnes brend Reebok predstavlja novu Zig Kinetica II siluetu, namenjenu ambicioznim ljudima, koji balansiraju svoje prioritete dok su na neprestanom putu usavršavanja!

Retro inspiracijom, naprednim dizajnom i sportskim stilom, ovaj model poručuje da svakodnevicu možemo učiniti zabavnijom ukoliko u nju unesemo i najsavremeniji stil. Kretanje sa stilom je mnogo zabavnije, jer kreira i emocionalnu energiju, koja se može transformisati u fizičku energiju.

Reebok nastavlja da pomera granice modelima zasnovanim na Zig Tech tehnologiji, koji od izlaska 2010. predstavljaju sinonim za inovacije, stil i funkcionalnost. Nove Zig Kinetica II patike dolaze u intenzivnoj paleti boja i inovativnoj strukturi koja u prvi plan stavlja svoju tehnologiju.

Karakteristike Zig Kinetica II modela koje se posebno ističu su Floatride Fuel, specijalan fleksibilan đon koji pruža dodatnu udobnost, ZIG Energy Shell, poseban okvir na patici koji usmerava i vraća kinetičku energiju pri svakom koraku, te ZIG Energy Bands, jedinstvena mreža na đonu koja se širi i skuplja poput gumene trake, olakšavajući svaki pokret.

Tako nove Zig Kinetica II, retro patike okrenute budućnosti, svakom ljubitelju kvalitetne obuće jedinstvenog dizajna omogućavaju da se lako kreću kroz svakodnevne obaveze i uživaju u svim trenucima.

Zig Kinetica II model dostupan je u Buzz prodavnicama i na web shopu.

Više informacija o novom lifestyle modelu dostupno je na LINKU.