Besprekorni krojevi, klasične siluete i preppy vajb – sve ono zbog čega volimo Tommy Hilfiger i ove sezone je u fokusu modne vizije brenda.

U novoj kolekciji za jesen/zimu 2021 Tommy Hilfiger ostao je veran klasičnom američkom stilu, uz osveženje koje donose inovativne teksture i logomanični trend, kao apsolutni imperativ sezone. Prepoznatljivi logo prožet je kroz kolekciju na različite načine, bilo da se radi o imenu brenda apliciranom na odeći ili pak upečatljivom, stiliziranom amblemu na obući. Preovladava prepoznatljiva paleta boja – bela, plava i crvena, u kontrastu sa jakim nijansama žute.

Okosnicu kolekcije čine kaputi savršenog kroja, izrađeni od luksuznih materijala poput vune i kašmira, kao i puffer jakne koje pružaju dozu sportskog šika. Funkcionalne, tople i udobne, idealne su za stvaranje najefektnijih jesenjih modnih kombinacija.


U kolekciji se mogu pronaći i omiljeni klasici kao što su dukserice sa kapuljačom, meki džemperi idealni za slojevito oblačenje, famerice od tamnog teksasa, kao i košulje sa primesom retro stila.


Pažnju privlači asortiman torbi različitih veličina i oblika, od modela oko struka i rančeva, do mini torbica koje su praktične, ali i nosive u svim prilikama. Dizajn se fokusira na čiste linije koje su naglašene atraktivnim dezenima i metalnim detaljima.

Odabrani modeli iz jesenje kolekcije dostupni su u prodavnicama Tommy Hilfiger u šoping centrima Galerija, Ušće i Rajićeva u Beogradu, Promenada u Novom Sadu i Forum u Nišu, kao i u Fashion&Friends radnjama u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu. Istražite kolekciju i onlajn na webshopu fashionandfriends.com ili Fashion&Friends mobilnoj aplikaciji.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime