Prva asocijacija na španski brend Camper je nesumnjiva hrabrost da se istupi iz zone komfora, ispoljena kroz smele nove stilove obuće. Stoga ne čudi što je od male porodične proizvodnje, nastale na Majorki pre više od 45 godina, izrastao u planetarno popularni brend.

Camperova kampanja za sezonu proleće/leto snimljena je na živopisnoj Siciliji, najvećem mediteranskom ostrvu na kom se prepliću istorija i kulturno nasleđe, prošlost i sadašnjost, tradicija i promene. Kampanja je predstavljena u magazinu The Walking Society, virtuelnoj zajednici čiji članovi, pojedinačno ili kolektivno, donose korisne ideje i rešenja za bolji svet.

Ponuda za proleće je raznovrsna – od ležernih cipela koje plene pažnju dizajnom, kombinacijom boja te vrhunskim kvalitetom utkanim u svaki model, do patika s naglašenim detaljima bez kojih je ove sezone gotovo nemoguće zamisliti efektan outfit.

Među najpoželjnijim modelima za proleće su cipele Brutus, koje se podjednako dobro uklapaju u elegantni i ležerni stil oblačenja.

Za ljubitelje minimalizma, model Drift u maslinastoj, crnoj i bež boji osvaja kvalitetom i pročišćenim, ali dovoljno upečatljivim dizajnom.

Inspirisane gumama za bicikle, futurističke CRCLR patike za sve uslove i podloge predstavljaju Camperov najnapredniji model do sada.

Nova kolekcija je dostupna u onlajn šopu fashionandfriends.com, u prodavnici Camper u šoping centru Galerija Belgrade, kao i u multibrend radnjama Fashion&Friends u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.