Posle New York-a, Pariza, Londona i drugih velikih svetskih metropola, u Beogradu je sinoć otvorena Nike Sportswear prodavnica. Nova ekskluzivna Nike prodavnica nalazi se u Knez Mihajlovoj ulici broj 20 i u njoj se može kupiti gareroba ovog brenda koja se do sada nije mogla naći na ovim prostorima.

Otvaranje prve Nike Sportswear prodavnice obeležili su nastupi ansambla Stanković Percussion, kao i hip-hop plesača i plesačica koji su svojim plesom i garderobom na pravi način preneli poruku koju ova vrsta Nike prodavnica šalje, a to je da je Nike Sportswear prodavnica mesto gde je sport način života.

Pre zvaničnog otvaranja, ispred nove Nike Sportswear prodavnice prolaznici su mogli da posmatraju spektakularan perfomans profesionalnih skejtera i bajkera. Muzikom koju je puštao poznati beogradski DJ Me-High-Low, je počelo i svečano otvaranje. Posle njega, na opšte oduševljenje zvanica nastupili su ansambl Stanković Percussion i plesači. Među zvanicama su se, pored poznatih sportista našle i mnoge poznate ličnosti iz sveta muzike i filma.

Svi posetioci su mogli ekskluzivno da vide novu Nike Sportswear kolekciju za jesen-zimu, koju će posle svetskih zvezda poput Rafaela Nadala, Marije Šarapove i Kristijana Ronalda, od sada moći da nose i Beograđani.

Pogledajte naše fotografije sa VIP otvaranja.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime