Nike se pozdravio sa Kobejem

Filmom Dirigent

Jedan od najvećih pobednika svih vremena, najboljih strelaca i najbogatijih legendi u NBA istoriji, Kobe Bryant, ili kako ga još u košarkaškim krugovima zovu “Black Mamba“, tokom svoje 20 – godišnje profesionalne košarkaške karijere osvojio je mnogobrojna, vrhunska priznanja i krajnje izvanrednu i teško dostižnu statistiku. Kako smo sinoć bili svedoci Bryant-ove poslednje utakmice u karijeri, njegove kolege iz Nike-a odlučile su da mu odaju veliko priznanje i zahvalnost za sve ove godine filmom “Dirigent“ u okviru nove kampanje “Love or Hate“.

U poslednjem u nizu Nike filmova, Kobe predstavlja dirigenta koji orkestrira simfoniju ovacija i ismevanja koja ilustruje polarizacioni efekat među igračima, trenerima i fanovima, koga su mnogi voleli, a drugi, takoreći, voleli da mrze. Učešće u filmu imaju neke od najvećih NBA zvezda kao što su, proslavljeni trener Phil Jackson, igrači Paul Pierce, Rasheed Wallace, i strastveni navijači u publici predstavljajući devet košarkaških timova. Ovo priznanje u vidu Nike filma pokazuje kako mržnja prerasta u poštovanje i divljenje prema samom Bryant-u.

Svojom nesvakidašnjom igrom Kobe je privlačio bezbroj fanova, ali i kritičara. Kako su se godine njegove vrhunske igre gomilale, tako su se gomilale i suprostavljene strasti – poruke ljubavi i mržnje od strane protivnika, saigrača, navijača, trenera i drugih.

Dostupne na određeno vreme, Kobe 11 Mamba Day iD zlatno-crne patike, takođe slave Bryant-ovu karijeru u brojkama i omogućavaju ličnu interpretaciju svima koji žele da daju završnu reč Kobe-ju na unutrašnjoj strani jezika. Ove poslednje Nike iD patike u Kobe-ovoj profesionalnoj karijeri imaće akcentovanu grafiku naglašavajući osam zapaženih činjenica koje su stimulisale ljubav i mržnju uključujući; datume njegove prve i poslednje utakmice, 5 šampionskih titula, 4 All Star MVP nagrade, 18 All Star pojavljivanja, 81 postignut koš na jednoj utakmici, 20 godina igranja u ligi i 24 – kao broj dresa koji je nosio.

Završivši svoju 20-godišnju karijeru sa stilom, 37-godišnji Kobe Bryant je tokom svih ovih godina bio i ostao nepresušna inspiracija i uzor mnogima od nas, pokazavši neverovatnu upornost, čvrstinu i talenat koji su ga učinili jednim od najvećih velikana u istoriji košarke.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *