Rame uz rame sa najbržim i najpoznatijim fudbalerima na planeti, promoter Nike Mercurial Vapor Rosa kopački u Srbiji je Zoran Tošić, fudbaler Partizana. Upravo zbog činjenice da ga smatraju najbržim fudbalerom u domaćoj ligi Zoran Tošić izabran je da bude promoter Mercurial Vapor Rosa kopački u našoj zemlji.  Na utakmici protiv Standarda, javnosti su po prvi put predstavljene ove kopačke neuobičajene boje za fudbalski teren, koje daju dodatno ubrzanje onome ko ih nosi.  

Naime, neki od najboljih evropskih igrača kao što su Frenk Riberi, Andrej Aršavin, Hatem Ben Arf, Milan Baroš, Marko Materaci i Amauri ove zime daće svežu novu boju fudbalskom terenu. Svi oni će od 22. novembra debitovati u novim Mercurial Vapor Rosa kopačkama.
 
Od svog nastanka pre deset godina, Nike Mercurial Vapor kopačka dizajnirana je kako bi pomogla fudbalerima da nađu najbrži put do gola. Nastanak te kopačke označio je revoluciju u proizvodnji kopački. U poslednjih sedam godina, igrači engleske Premijer lige sa najviše pogodaka nosili su Mercurial Vapor kopačke. Ove godine od Nike dizajnerskog tima stiže visoko inovativna kopačka koja je prošla kroz radikalnu transformaciju smelim i neočekivanim uvođenjem intenzivne roze boje. Mercurial Vapor Rosa potpuno je roze boje, ima beli Nike znak, i kao da naglašava  odvažnost koju igrač ima na terenu.  
 
Sama kopačka dizajnirana je da igračima pomogne da budu najbrži na terenu. Mercurial Vapor Rosa povezana je sa patentiranim Vapor Traction sistemom koji omogućava nizak nivo ubrzanja. Stabilišući stopalo, EVA uložak podržava petu, dok TPU fiberglas omotač – vidljiv i spolja – obezbeđuje stabilnost sa minimalnim proklizavanjem. Ove tehnologije zajedno stvaraju neverovatno udobno kretanje koje omogućava kontinuiranu brzinu tokom igre.
 
Zoran Tošić fudbaler Partizana i reprezentativac Srbije rekao je: Interesantne i pomalo neočekivane boje za fudbal, Merucrial Vapor Rosa je izuzetna kopačka.   Radujem što nosim baš te kopačke i nadam se ću sada biti još brži.
 
Mercurial Vapor Rosa kopačke biće u prodaji od 1. decembra 2008. godine.

1 KOMENTAR

Comments are closed.