Najružnije patike na svetu je napravila Balenciaga. I ne, ne mislimo na Triple S ili druge modele sa ogromnim đonom i ružnim gornjim delom. Iako naravno jesu i one ružne, novi model je ipak neprevaziđen u grozoti.

I nekako nam se čini da ćemo se svi složiti oko toga. Zapravo, kao da su dizajneri modne kuće seli i danima razmišljali šta je to što obuću čini stvarno užasnom.

Onda su pronašli dve najvažnije osobine – odvojeni prsti i peta na federu.

Upravo to ćete i dobiti ako kupite ove Balenciaga patike.

Najružnije patike na svetu

Napravili su ih zajedno Balenciaga i Vibram stručnjaci za obuću koji sarađuju sa mnogim modnim i sportskim kućama. Toe kolekcija se zovu a i ime ukazuje na – nožne prstiće.

U ponudi će biti dva stila patika i to napravljenih od recikliranih materijala što je definitivno pohvalno. I to je jedino pohvalno.

FiveFingers obuću je osmislio upravo Vibram i imaju oni neko objašnjenje zašto je to dobro za naše noge, hod i zdravlje. Ali uopšte nas to ne zanima zapravo i mislimo da bi patike sa odvojenim prstima trebalo zakonom zabraniti. Iz estetskih razloga naravno.

Đon na patikama je super fleksibilan, a peta je opremljena oprugom. Ne sumnjamo da su udobne. Ali ujedno su i bez dileme najružnije patike na svetu. Možda i u univerzumu. Ako vanzemaljci planiraju invaziju na Zemlju odustaće samo da bi izbegli susret sa ovom ružnoćom. Možda i korona odluči da nestane pošto ne može da podnese ovako nešto.

Verovatno vas zanima i cena? Svega 1.200 dolara, što je ok pošto je Balenciaga tako sigurna da će moći da ih kupe samo budale sa parama.

Pogledajte i  – Koje su najudobnije patike

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime