Najbolje patike za 2022 godinu već počinju da stižu. Vrhunski modeli patika stigli su baš pred Novu godinu. I ima ih puno a mi ćemo pomenuti samo neke, da se upoznate ako niste pratili dešavanja ili proverite za koje ćete se odlučiti.

Najbolje patike za 2022 godinu

Air Jordan 11 Adapt “Dark Powder Blue” pojavio se 28 decembra. Ljubitelji Air Jordan modela će biti oduševljeni. Evo potpuno novih “Dar Powder Blue” a u različitim nijansama bebi plave, bele i sive nijanse. Pahuljaste a robusne. Tehnologija vezivanja je cool. Koštaju 500 USD.

Nike Dunk High “Moon Fossil” su se najzad pojavile na tržištu jer je nekoliko puta pomeran izlazak zbog pandemije koja je dovela do tekućih problema u proizvodnji i distribuciji. Patike su kombinacija dve boje, siva i teget i odlično se slažu. Đon je prilagođen za gipko kretanje a šniranje je klasično. Odlične su za hladno i kišovito vreme. Koštaju 110 USD.

Nike Dunk High “Next Nature Pink Oxford” se potpuno preslatke patike. Bebi roze i bele udobne i tople. One su prošivene u gornjem delu koji se proizvodi od najmanje 20% recikliranih materijala. I stvarno deluju kao mekana vreća za spavanje. U njima ćete lagano stići do posla ili kod prijatelja na kaficu u pauzi. Koštaju 130 USD.

Air Jordan 1 High “Patent Bred” su verni klasici u liniji patika sa potpisom Michael Jordan. I gle kako su fensi. Gornji deo je od lakirane kože. A kombinacija divne crvene i crne oduševljava ljubitelje. Sasvim su šik, imaju logo sa strane, crveno crne pertle. Pojaviše se 30. septembra a koštaju 170 USD.

Najbolje cipele 2022

I bonus za kraj, tu su i dva modela cipela koje se izdvajaju.

Supreme x Timberland x MLB/New York Yankees Field Boo su rezultat dugogodišnje saradnje dva brenda. Ovo su prave patike za hladno vreme. Gornji delovi su od vodootpornog materijala a sa strane žakard logotipei Yankees a Timberland oznake su na petama. Crvene, smeđe, crne nude se ljubiteljima koji će se teško odlučiti za boju jer su sve fenomenalne.

Hender Sceme x Clarks Originals Desert Seam se takođe pojaviše na tržištu 28. decembra. Crne kao plišane patike cipelice oduševljavaju one koji vole sportsko, relaksirajući a elegantan stil. Ovo je model za sva vremena i sve prilike. Koštaju 278 USD.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime