Ovo su najbolje patike za 2019 godinu. Listu je objavila platforma za online kupovinu obuće Lyst i to na osnovu pretraga patika tokom poslednja tri meseca aktuelne godine.

Sve je objavio GQ u ekskluzivnom prilogu, a zanimljivo je da se trendovi nisu previše promenili u odnosu na prethodne mesece.

Brendovi poput Gucci, Off-White, Balenciaga i Givenchy su i dalje u top 10, što znači da je visoka moda sa svojim luksuznim robnim markama i dalje vrlo popularna. Zanimljivo je da se polako vidi i trend pomeranja ka brendovima koji su više orijentisani na uličnu modu i opušteniji stil. Mislimo na Supreme i Stone Island, dok je Nike zabeležio skok na listi. Sa druge strane Dolce & Gabbana su sasvim ispali sa popisa najtraženijih patika.

Što se tiče konkretnih modela najtraženijih patika, Balenciaga Triple S je zadržao prvo mesto, ali im za vratom diše sada već super trendi Nike Air Vapormax. Očigledan je i trend povratka klasičnih modela, recimo Reebok Club C, kao i Gucci Ace.

Moguće je da ljudi polako odustaju od “tatinih” patika koje su bile apsolutni hit ove godine i polako se vraćaju minimalističkim i military stilovima. Što je sjajna vest pošto debeli džon i vintage izgled stvarno već malo smaraju.

Evo i cele liste najtraženijih brendova patika:

1. Gucci
2. Nike
3. Off-White™
4. Balenciaga
5. Polo Ralph Lauren
6. adidas
7. Supreme
8. Stone Island
9. Givenchy
10. Saint Laurent

Najbolje patike za 2019 godinu – Najtraženiji modeli:

najbolje-patike-2019

1. Balenciaga Triple S
2. Nike Air Vapormax
3. Golden Goose Deluxe Brand Superstar
4. Yeezy Boost 350 V2
5. Balenciaga Speed
6. Nike Air Max 97
7. Gucci Ace
8. adidas NMD
9. Giuseppe Zanotti Kriss
10. Reebok Club C

POSTAVI ODGOVOR

Ovde upiši komentar
Ovde upiši svoje ime