Nova sezona proleće, leto je pred nama a to znači da će mnogi od vas početi da razmišljaju o novim patikama. Sigurno vas zanima koje su Najbolje patike 2019 sezone? Evo najboljih modela i brendova u izboru poznatih stručnjaka.

Najbolje patike 2019 – Osnivač Lapstone & Hammer

“Tržište patika je vrlo čudno sada, dok je hype glavni faktor koji ga pokreće a hype je vrlo osetljiv ovih dana. Očigledan lider 2019 godine biće Nike, pošto su vladari sportskog sveta i nastavljaju da guraju inovacije. Ne plaše se da isprobaju nove, rizične stvari i zato stalno iznova pobeđuju. Uspeh Off-White partnerstva je bila osvežavajuća perspektiva dizajna, koja je pokazala kreativnu slobodu koju su bili spremni da sprovedu. Takođe činjenica da nastavljaju sa predstavljanjima novih stilova će se odraziti na svim nivoima. VaporMax i Max 270 su ove godine svuda sa masovnom proizvodnjom i distirbucijom svuda od tržnih centara pa do top butika. Takođe Air Fear of God je nova silueta koja mi se dopada ne zbog hype faktora već zato što je u pitanju strašna, nova patika sa neprikosnovenom udobnošću.”

Najbolje patike 2019

Foamer Simpson, influenser

“Mislim da će Nike imati najbolju 2019 godinu (za patike). Zašto? Zato što je u pitanju Nike. Ne verujem postoji brend patika koji može da se takmiči sa njima trenutno. Nike je dobio 2018 bitku i nisam do sada video bila što što bi 2019 godinu moglo da učini drugačijom. ”

Najbolje patike 2019 – Victoria Chiang, influenserka

https://youtu.be/Oi2RS9AcJTU

“Pored kontinuiranog Nike uspeha, mislim da će New Balance imati dosta jaku 2019. godinu. Sada su na radaru mladih korisnika zbog povratka modela patika 990. Mislim da će iskoristiti tu prednost i nastaviti fokus na kulturu mladih kroz njihove heritage modele patika. Verujem da imaju odlične kolaborativne modele i povezuju se sa pravim ljudima i kulturom na autentičan način.”

Najbolje patike 2019 – Kidane “Fresco” Wilson, Stadium Goods

https://www.instagram.com/p/BtdJ04sFhSY/

“Moram da kažem da će brend koji će imati najbolju 2019 godinu ponovo biti Nike. Njihovi kolaborativni napori u kontinuitetu uspevaju baš kao i nove jake siluete patika, na čelu sa Element React 87. Ne vidim druge patike koje bi mogle da ih prestignu tokom 2019 godine.”

Najbolje patike 2019 – Mayor, koosnivač Stadium Status Group

najbolje-patike-2019

“Vidim da će Nike nastaviti dominaciju tokom 2019, godine ali i Puma pokazuje snažan napredak. Puma se ne plaši da uloži novac u promociju čini mi se.”

Najbolje patike 2019 – Ankur Amin, CEO kompanije TGS

“Nike će nastaviti da vlada, ali vidim i da adidas planira da uzme veći deo tržišta.”

Najbolje patike 2019 – Henry “Henrock” Francois, influenser

“Nike će imati najbolju 2019 godinu. Izgleda da pale sve cilindre. Videli smo nedavno neke najbolje LeBron modele, recimo LeBron 16. Siguran sam da će biti još retro basket modela. Kyrie 5 bukvalno gori koliki je hit i čini se pogotovo kod mladih. Videćemo i povratak SB linije.”

Kako očistiti patike saznajte na linku.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime