Moda za poneti

Prodajna izložba mladih dizajnera

U beogradskom Studentskom kulturnom centru 28. decembra od 18 do 21 h, održaće se prodajna izložba mladih modnih dizajnera „Moda za poneti“. Specifičnu vezu mode i umetnosti predstaviće nam 15 autora, a dugoročna ideja autora projekta je da iz Mode za poneti izraste jedinstveni umetnički pokret koji bi menjao mesta javnog predstavljanja, primao nove mlade autore u svoje redove, i tako činio zdravu granu originalnog srpskog modnog dizajna koji bi u nekom momentu mogla i morala da bude prezentovana u Evropi i svetu. Ovakve izložbe, modne revije i stalna komunikacija sa posetiocima pomoći će mladim autorima u promovisanju svog rada, u razvoju umetničkog proizvoda i što se tiče kvaliteta i kvantiteta.

Na izložbi će po veoma povoljnim cenama moći da se nabave majice, suknje, nakit, torbe…

2 thoughts on “Moda za poneti”

  1. jedva cekam 28 dec..bila u budimpesti na hungarian design festival i bilo je super ..mislim da ce ovo nase da bude jos bolje 🙂

  2. nije mi jasno kako nesto onako prosecno moze biti toliko skupo. savovi krivi, konci vire na sve strane, kvalitet katastrofa, dizajn uzas! pa moja baba lepse sije! sistem poremecenih vrednosti.

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *