Bile su vam smešne farmerke visokog struka, naramenice i još koješta a sad ne možete bez njih. Moda je čudo! Dakle, evo onog što je bilo moderno, pa je opet u modi.


Naramenice
Naramenice su 1980-ih bile nezaobilazne. Onda više nisu, pa su ih mame i bake sekle i bacale. Danas su ti jastučići na ramenima opet cool.

Farmerke visokog struka
Ma ko bi rekao da će one opet biti moderne. Smejali smo se komšinicama koje već decenijama imaju pantalone visokog struka. Kad ono gle, opet u modi. Što da ne, kad je u modi, onda je dobro. Još ako je mama sačuvala neke svoje bićete glavne.

Mačkaste naočare
Zapamtili smo iz onih starih filmova. Bile su smešne i egcentrične. Ali, dobro stoje, probajte.

Kratke majice
U vreme kada su Britney i Christina bile teen-kraljice kratki topovi bili su baš popularni. A moda se vraća, pa uz te majičice super ide suknja visokog struka, kožna jakna i štikle.

Pantalone sa tregerima
Tako su praktične, seksi, sjajne. One su savršene za nošenje uz duboke cipele ili čizme.

Print na majici
Veseli printovi iz 1980-ih su se vratili i to hrabriji nego ikad. Super je što je ova retro moda izašla iz mraka, odlično izgleda uz predimenzionirane jakne i visoke čizme.

Šalvare
Ove pantalone je MC Hammer učinio poznatim. Sada se vraćaju u modu. Ovoga puta više prate liniju tela i manje tkanine visi među nogama.

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime