Moćna Nike ekipa prvi put zajedno

Uspešne devojke iz Srbije na jednom mestu

Iako je viked koji je za nama bio jedan od najhladnijih ove zime, niske temperature i vetar nisu sprečili šest poznatih uspešnih devojaka da se okupe, zagreju i odlično zabave na snimanju najnovije Nike Black&White kampanje. Pomenuta globalna Nike priča po prvi put je u ovom obimu, i sa ovolikim brojem poznatih lica rađena na ovim prostorima.

Sportistkinje  koje su našoj zemlji donele brojne trofeje, kajakašica Milica Starović, tekvondo reprezentativke Milica Mandić i Tijana Bogdanović, svetski poznata manekenka Sofija Milošević, i talentovane mlade glumice, Tamara Dragičević i Danina Jeftić, postale su fantastična šestorka najnovije Nike kampanje, posvećene osnaživanju žena kroz treninge i fizičku aktivnost.

Ove devojke uspele su da uprkos raznim izazovima i preprekama, a ogromnim trudom i zalaganjem, ostvare zavidne, svetski priznate karijere, koje ih danas karakterišu kao simbole modernih, nezavisnih i snažnih žena.

Uskladile su svoje mnogobrojne obaveze; naporne treninge i pripreme za takmičenja, svetske nedelje mode, uloge u najpopularnijim domaćim predstavama, i ponosno stale pred objektive profesionalnih fotografa kao zaštitna lica kampanje. Snimanje je obavljeno na nekoliko autentičnih, gradskih lokacija a ekskluzivne fotografije uskoro će biti dostupne javnosti.

Cilj globalne Nike Black&White kampanje je osnaživanje devojaka kroz trening i sport i pružanje inspiracije u savladavanju izazova i ostvarivanju sopstvenih ciljeva. „Biti snažna, odlučna, puna samopouzdanja, spremna kako na fizički, tako i na mentalni napredak“, stavovi su koje Nike ekipa sačinjena od ovih šest devojaka reprezentuje.

Kako ti se čini?
Pokaži to i drugima!

Ostavite Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *