Čežnja za letom, želja za zabavom i opuštanjem. Kako se godišnja doba menjaju, tako se menjaju i boje. Širok spektar boja u novoj Liu Jo White Label kolekciji za sezonu proleće/leto 2019, koristi se kako bi se istakli omiljeni letnji odevni komadi ovog brenda. Zelena safari boja dominirala je u prvom delu kolekcije, pre svega na jaknama od gabardina ukrašenim vezom na kragni, kao i bojama koje asociraju na more i Saint Tropez što se pre svega vidi na dugačkim prugastim haljinama u plavoj boji sa romantičnim aplikacijama.

Kako dani postaju duži, tako i odevne kombinacije postaju ležernije, a Liu Jo kombinacije savršen su odabir. Fokus se pomera na ženstvene detalje, kao što su nabori, ukrasi, kristali i šljokice. Leto nas podseti na značaj i veličanstvenost prirode, na njen uticaj i lepotu kojom zračimo tokom letnjih dana, čak i kada sunce zađe i na nebu se pojavi mesec. Čini se da nova kolekcija Liu Jo brenda zapravo poziva na slavljenje leta, prirode i cvetanje biljaka, a odeća je ukrađena cvetnim detaljima uz dominaciju crvene i žute. U prvom delu kolekcije – Safari Garden Party – brend se igrao sa bojama, što se pre svega kod haljina i kaputa u pesak i zelenim nijansama, prožetim roze bojom. Haljine sa V izrezom, obično su kratke, uske ili u formi tunike, dok su majice ukrađene šljaštećim detaljima. Oversized bomber jakne od satena, ukrašene šljokicama su must have ove sezone.

Vez, pruge, gingham print i cveće su glavni motivi nove kolekcije koja inspiraciju pronalazi u mešavini boja i mediteranu. Denim košulje mogu da se nose preko kratkih suknji od denima. Majice sa sitnim prugama i haljine ukrašene su kristalima i brendiranim aplikacijama. Plava boja upotpunjena je belim detaljima, dajući tipičan letnji izgled Liu Jo komadima. Vreme je da ostavimo po strani kapute i zimsku odeću i da polako počnemo sa pripremama za letnje, tople dane.

Odabrane modele WHITE LABEL kolekcije proleće/leto 2019 možete kupiti u prodavnici LIU JO u Beogradu – Knez Mihailova 33, kao i multibrand radnjama FASHION&FRIENDS u Beogradu, Novom Sadu i NIšu.

 

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime