Lisca kupaći kostimi za leto 2018 donose kombinaciju proverenog kvaliteta, modernog dizajna i prihvatljivih cena.

I ove sezone u ponudi su dvodelni ali i jednodelni modeli koji su se vratili na velika vrata pre nekoliko godina a onda i ostali u žižu interesovanja i za leto 2018.

Što se tiče jednodelnih modela kupaćih kostima oni su urađeni u nekoliko stilova. Tu su recimo mornarički motivi koji će uz dublje gaćice izgledati sjajno ove sezone.

Lisca ističe da su ovi modeli kupaćih kostima za leto 2018. izrađeni od ekološki usavršenog, recikliranog materijala Vita. Takođe, za proizvodnju materijala je iskorišćen posebni elastan koji će biti otporan na hlor, sunce i morske uslove. A to znači da ćete kupaće moći da nosite više sezona što je uvek dobra preporuka.

Zanimljiva Lisca kampanja kojom poručuju da bi devojke i žene trebalo da budu ponosne na svoje telo i da se ne plaše šta bilo ko misli o njemu.

Kako su svi modeli urađeni moderno, ali ne i ekstravagantno, sasvim smo ubeđeni da će oni biti u trendu i još nekoliko godina.  Lisca kupaći kostimi za leto 2018 na temu printova podrazumevaju diskretne dezeni ali i sasvim jednobojne modele.

Ističemo različite dvodelne modele, od onih elegantnih sa čvrstim korpama pa do jednostavnih mladalačih modela u dezenu jeansa. Zanimljiva je i kombinacija različitih boja i dezena kod dvodelnih modela.

Lisca kupaći kostimi za leto 2018 mogu da se kupe i u domaćim prodavnicama u Srbiji a cene su već od 2000 dinara.

Bilo da želite da izgleda svečano, ili ste sasvim opušteni i planirate da uživate u svakom trenutku ovog leta, Lisca je definitivno zanimljiv izbor.

U galeriji pogledajte deo iz Lisca kataloga, a ovde imate modele kupaćih kostima drugih kuća za leto 2018:

Napiši komentar

Unesite svoj komentar!
Ovde unesite svoje ime