Jedan od najznačajnijih sportista današnjice, Lewis Hamilton, predstavljaće novog globalnog brend ambasadora TOMMY HILFIGER-a od proleća 2018.

Tommy Hilfiger je objavio da će britanski vozač Formule 1 i četvorostruki svetski šampion, Lewis Hamilton, biti novo globalno zaštitno lice muške linije uključujući HILFIGER COLLECTION, TOMMY HILFIGER TAILORED i TOMMY HILFIGER Menswear, Underwear i Swimwear, počev od proleća 2018. Partnerstvo odražava strateško opredeljenje Tommy Hilfigera da gradi kolekciju na snažnom muškom nasleđu i poveća rast kompanije u ovom segmentu i tako privuče nove generacije američkom brendu.

https://youtu.be/OviPLeBljDo

“Oduvek sam se divio Lewisovoj neverovatnoj izdržljivosti tokom trke, kao i jedinstvenom stilu vožnje, što govori u prilog novoj generaciji Tommy momaka“, izjavio je Tommy Hilfiger. “Svoju neverovatnu karijeru je izgradio kao trkač uz dosta strasti, posvećenosti i izuzetno dosta teškog rada – vrednosti koje sam prisvojio gradeći svoj brend. Već sarađujemo na Formuli 1, a ovo partnerstvo gradimo na našem nasleđu bogatom kolaboracijama, ovoga puta sa svetom moto sporta!“

Brojna dostignuća u bogatoj karijeri, dovela su Lewisa Hamiltona u elitni krug globalnih sportista i učinila jednim od najvećih vozača u istoriji Formule 1. Trenutno drži rekord po najvećem broju pole pozicija, broju poena i pobeda. Osvojio je najmanje po jedan Grand Prix u svakoj sezoni u kojoj se takmičio. Trenutno ima više od 17 miliona pratilaca na društvenim mrežama kojima nudi jedinstven pogled na ovo prestižno takmičenje ali i svoj privatni život.

“Verujem u moć mode i inovacija koje slave individualnost i lome konvencije, kao što to radi Tommy Hilfiger“, izjavio je Lewis Hamilton. “Tommy dizajn me inspiriše da budem smeo u osmišljavanju svojih outfita koje nosim van staza Formule 1, na način da slobodno izražavam svoju kreativnost i eklektičan stil uz dosta samopouzdanja! Jedinstveno iskustvo sa projektom TOMMYNOW je dovoljan razlog da budem ponosan što sam partner ovog vizionarskog brenda!“

Integrisanu mušku kampanju snimio je Mikael Jansson u Pocono Raceway, poznatijem kao Tricky Triangle, u Pensilvaniji i globalno će predstavljati proleće 2018. Sadrži ekskluzivni video tizer, print, online i bilbord materijale. Biće predstavljena na jedinstvenim događajima koji na atraktivan način kombinuju jedinstveno gledanje brenda na pop kulturu. Kampanja ide uporedo sa ženskom koju predstavlja internacionalni supermodel GIGI HADID.

Muška prolećna kolekcija TOMMY HILFIGER slavi dizajnerovu ljubav prema moto sportu i dovodi do fuzije između brzine i vintage nostalgije. Kolekcija koja je prikazana na završnici Nedelje mode u Milanu, odaje počast svetu Formule 1, uz dosta heritage work wear komada, uz značajan fokus na jeans. Street stilovi nastali su od iconic krojeva, smelih boja i tipično trkačkih grafika i printova. Zagledavši se u tradicionalnu američku automobilsku kulturu, odeća koju je ponudio Tommy Hilfiger je nova, sveža i u potpunosti odgovara savremenim lifestyle potrebama.

Muška kolekcija brenda za proleće/leto 2018 dostupna je u prodavnicama TOMMY HILFIGER u Beogradu – Rajićeva shopping center i UŠĆE Shopping center, Novom Sadu – Zmaj Jovina 19, Nišu – FORUM Shopping centru i Podgorici – Delta city.